RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 18. mars 2012

En smakebit på søndag #11

Bli med oss på denne ukentlige utfordringen.  

Riktig god søndagsmorgen mine kjære bloggvenner :) Hva leser dere på denne vårdagen?

I det siste har det vært mye snakk om norsk fantasy. I den forbindelse har jeg notert meg en liten liste over nye, for meg, bøker/forfattere jeg har lyst til å stifte et nærmere bekjentskap med. En av forfatterne som står på listen min er den norske fantasy/sci-fi forfatteren Ingar Knudtsen jr. Det var Elin, fra bloggen Av en annen verden, som gjorde meg oppmerksom på forfatteren da hun skrev en varm anbefaling av Ingar Knudtsens Amazone serie. Mitt lokale bibliotek hadde selvsagt bare inne bok #4 da jeg lette(men de kunne gjerne bestille bøkene fra et annet bibliotek), men jeg fant en novellesamling av forfatteren som jeg tok med meg.


Dagens smakebit er altså hentet fra nevte novellesamling, som faktisk er en science fiction kriminal som det så fint står på forsiden, Operasjon Ares av Ingar Knudtsen jr.
Smakebiten er hentet fra s.46 i boken:
Så hvorfor i heiteste helvete sprengte han ikke alt sammen i filler da, jo før jo heller. Det ville jeg ha gjort om jeg hadde vært den skyldige, istedet for å likvidere en kaptein her og en doktor der...
Med den smakebiten sier jeg riktig god søndag alle sammen, jeg savner å kunne lese alle de flotte bloggene deres. Det suger å være nettløs, anbefales ikke.

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg).

Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Åpne boken du leser i nå, del et par setninger i en bloggpost.  OBS! Vennligst ingen spoilere.  Bruk gjerne logoen du ser her i innlegget ditt, men last den ned på din maskin først. I innlegget ditt er det viktig at du linker tilbake til dette innlegget her på Flukten fra virkeligheten.  Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, linkefunksjonen er åpen en uke.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det er hyggelig om du tar turen innom en eller to(flere er selvsagt helt ok) av bloggerne som deltar denne søndagen. 
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.  
 Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.


8 kommentarer:

 1. Ah, Ingar KnudtsensAmazone-serie! Takk for at du minte meg på den. Ha en flott søndag, Mari!

  SvarSlett
 2. Sci-fi kriminal hørtes virkelig spennende ut. Jeg ser at vi har Ingar Knutsen på biblioteket, så de må jeg sjekke ut! Takk for tips!

  SvarSlett
 3. Denne fine vårdagen leser jeg faktisk ingenting :) Jeg håper å begynne på en fagbok som heter Frosker uten ører kan ikke hoppe. Men siden jeg er alene med barna i kveld, så gjenstår det å se hva det blir tid til ...
  Takk for smakebiten din :))
  God søndag!
  Pia

  SvarSlett
 4. Godt du følger opp på norsk fantasy:-) Håper du får nett igjen snart. Jeg synes det er nesten fascinerende (mest irriterende)at det i dag tar så lang tid å få internett på plass.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper ikke det tar så lang tid for alle :) Her har det vært litt spesielle omstendigheter. Tidligere huseier hadde glemt å si opp sitt abonnement(og har vært på 3 ukers ferie i utlandet) og vårt kunne ikke aktiveres før det gamle ble fjernet. Nå har jeg endelig fått det tilkoblet men nå virker det selvsagt ikke, hadde telenor på tråden på fredag, de lovte det skulle virke ila. kvelden. Noe som ikke skjedde :( Må ringe igjen i dag etter jobb.

   Slett
 5. Ja, det høres spesielt ille ut:-) De en til to månedenes ventetid som pleier å være er vel kun hvis du ikke har modem fra før. Synes likevel at det vanligvis er noe kluss sånn at det alltid tar litt lenger tid enn planlagt. Håper ihvertfall at du koser deg i nytt hus:-)

  SvarSlett
 6. Så bra at du har tatt opp norsk fantasy. :)
  Og denne smakebiten hørtes veldig spennende ut! Kanskje jeg må sjekke denne serien jeg også.

  Lykke til med internett og hus og sånn :D

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.