RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 25. mars 2012

En smakebit på søndag #12 - The Kingdom.


Bli med oss på denne ukentlige utfordringen. Det spiller ingen rolle hva bloggen din dreier seg om; det være seg interiør, hverdagsliv, trening, mote, bøker eller andre ting, her er alle hjertelig velkomne til å delta. Instruksjoner på hvordan du deltar finner du lenger ned i denne bloggposten.

Nå har klokken bikket midnatt og det er offisielt søndag kjære bloggvenner :) Hvilken bok er det som opptar deg i ledige stunder om dagen?

Akkurat nå holder jeg på med The Kingdom av Amanda Stevens. Det er bok #2 i en serie som heter The Graveyard Queen, den første boken, The Restorer, blogget jeg om i fjor høst. Ønsker du å vite hva jeg mente boken kan du følge denne linken for å lese mer. Jeg er så heldig å få besøk av forfatteren på den engelske bokbloggen min, Escape In A Book, til uken. Da skal vi få litt innsikt i hva det er som gjør at hun finner kirkegårder så fascinerende. Hovedpersonen i serien til Amanda Stevens arbeider nemlig med noe så uvanlig som å restaurere gamle kirkegårder. Den perfekte settingen for mystikk og spøkerier. Teamet som laget tv-serien Pushing Daisies har kjøpt rettighetene for å lage tv-serie av den første boken i denne serien, jeg er så spent på om det blir noe av. Norske forlag bør straks og med engang ta en titt på om de mener det er verdt å oversette første bok(mitt svar er ja), om det blir noe av tv-serien får jo bøkene god drahjelp der. Som vanlig lar jeg skravla gå.. dere venter jo på en smakebit, beklager dette(eller gjør jeg egentlig det?).Dagens smakebit er hentet fra lokasjon 3634 i et leseeksemplar(ebok) av boken:
The sun was warm on my shoulders, but I found myself shivering. The longer I stayed here, the more convinced I became that my restoration business had not been picked randomly from a phone book or the internet. My arrival was part of a design, a grand scheme, that went back to those days in Rosehill Cemetery when Pell Asher had watched me play among the dead.
Som vanlig vil jeg ønske dere en strålende søndag. Håper dere alle får en flott dag med pent vårvær!

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg).

Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Åpne boken du leser i nå, del et par setninger i en bloggpost.  OBS! Vennligst ingen spoilere.  Bruk gjerne logoen du ser her i innlegget ditt, men last den ned på din maskin først. I innlegget ditt er det viktig at du linker tilbake til dette innlegget her på Flukten fra virkeligheten.  Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, linkefunksjonen er åpen en uke.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det er hyggelig om du tar turen innom en eller to(flere er selvsagt helt ok) av bloggerne som deltar denne søndagen. 
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.   Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.16 kommentarer:

 1. Låter intressant. Jag gillar kyrkogårdar, men det ligger kanske mer bakom för personen i boken.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hennes grunner er nok kanskje mer sammensatte vil jeg tro :) Jeg lar meg også fascinere av kirkegårder, der er så mye historie der, så mange skjebner og slektshistorie ikke minst.

   Slett
 2. Takk for smakebiten, ble nyskjerrig på boken:) Kirkegård temaet gjorde meg også nyskejrrig, takk for bok tips:)Ha en fin Søndag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvis du leser litt på engelsk så kam jeg på det varmeste anbefale deg å teste ut første boka.

   Slett
  2. Er ikke supergod i engelsk, men jeg greier fint å lese bøker på engelsk hvis ikke det er så vanskelig engelsk. Gikk feks fint å lese Twiliht, men sliter med klassikerne på engelsk:)Skal skjekke ut første boka siden de hørtes så bra ut:)Takk for tips:)

   Slett
 3. Tusen takk for smakebiten Mari:-)) Ble nysgjerrig på boken. Ha en super Søndag:-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra, her skinner vi om kapp med sola i dag :)

   Slett
 4. Denne venter jeg på i spenning, fikk beskjed fra BookDepository at den var på vei :-) Spennende smakebit!

  God søndag, Mari!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror ikke du blir skuffet, Silje. Jeg er omtrent halvveis og liker boken så langt ihvertfall.

   Slett
 5. Flott smakebit.
  Kyrkjegardar er jo perfekte for litt skumle historiar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt klart, det er jo ikke vanskelig å forestille seg at det befinner seg noen sjeler der som ikke har funnet fred.

   Slett
 6. Høres ut som en interessant serie. Fin smakebit!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er spennende og har den gjennomgående gode, småskumle stemningen.

   Slett
 7. Jeg slenger meg på med en smakebit fra Douglas Adams:) http://synne77.blogspot.com/2012/03/smakebit-pa-sndag-dirk-gently.html

  SvarSlett
 8. Jeg liker forsida på boka, veldig fin. Spennende med forfatterbesøk!

  SvarSlett
 9. Genialt med lenkefunksjon, takk for starthjelp, Mari;)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.