RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

fredag 20. april 2012

Bokryggpoesi #1


bokbloggen Leselyst har Metaingrid startet en ny ukentlig begivenhet hvor hun poster bokryggpoesi. Besøk bloggen hennes for å lese Ingrids fine poesi. I dag fikk jeg lyst til til å forsøke meg jeg også.

Hva skal du lese i helgen forresten? 

Ønsker alle en fin fredag og en riktig god helg.

Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

11 kommentarer:

 1. Flott at du tar opp tråden, Mari! Det er gøy, ikke sant?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette var virkelig et veldig artig påfunn, Ingrid.

   Slett
 2. Kjempestilit!! Slengte meg på jeg også. Ha en super helg Mari:-) klem "hermegåsa"

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tror jeg Ingrid syntes er bare hyggelig :) Tusen takk og det samme til deg. Gleder meg til å se ditt bidrag i dag.

   Slett
 3. Likte denne Mari - fikk assosiasjoner til sci/fi poesi her :) Skal bli spennende å se fremover om vi klarer å være kreative hver uke! Nuh er det helg, herliiiiig...

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så morsomt at man kan assosiere akkurat slik man vil. Der fikk nemlig jeg en ny vinkling, for meg så var det mer trist men det er kanskje fordi bøkene til Forman er det ;)

   Slett
 4. Fin poesi Mari, denne utfordringen tenkte jeg på i hele går. Morsomt, synes jeg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er helt enig med deg i det, Gro. Gleder meg til å se ditt bidrag :)

   Slett
 5. Er spent på hva du vil mene om Where she went, oppfølgeren til If I stay. Leste If I stay leste jeg tidligere i år og likte den mye bedre enn forventet.

  SvarSlett
 6. Stilig med bokrygg poesi! Denne helga er jeg fremdeles i Titanic modus og har lest litt relatert til forliset denne siste uka. Ellers så burde jeg bli ferdig med "Brisingr" av C.Paolini ettersom jeg skal lese boka etter den igjen "Arven" av samme forfatter i bokbloggerturnéen. Tror boka kommer snart. :) God helg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)