RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

fredag 20. april 2012

Bokryggpoesi #1


bokbloggen Leselyst har Metaingrid startet en ny ukentlig begivenhet hvor hun poster bokryggpoesi. Besøk bloggen hennes for å lese Ingrids fine poesi. I dag fikk jeg lyst til til å forsøke meg jeg også.

Hva skal du lese i helgen forresten? 

Ønsker alle en fin fredag og en riktig god helg.

Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

11 kommentarer:

 1. Flott at du tar opp tråden, Mari! Det er gøy, ikke sant?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette var virkelig et veldig artig påfunn, Ingrid.

   Slett
 2. Kjempestilit!! Slengte meg på jeg også. Ha en super helg Mari:-) klem "hermegåsa"

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tror jeg Ingrid syntes er bare hyggelig :) Tusen takk og det samme til deg. Gleder meg til å se ditt bidrag i dag.

   Slett
 3. Likte denne Mari - fikk assosiasjoner til sci/fi poesi her :) Skal bli spennende å se fremover om vi klarer å være kreative hver uke! Nuh er det helg, herliiiiig...

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så morsomt at man kan assosiere akkurat slik man vil. Der fikk nemlig jeg en ny vinkling, for meg så var det mer trist men det er kanskje fordi bøkene til Forman er det ;)

   Slett
 4. Fin poesi Mari, denne utfordringen tenkte jeg på i hele går. Morsomt, synes jeg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er helt enig med deg i det, Gro. Gleder meg til å se ditt bidrag :)

   Slett
 5. Er spent på hva du vil mene om Where she went, oppfølgeren til If I stay. Leste If I stay leste jeg tidligere i år og likte den mye bedre enn forventet.

  SvarSlett
 6. Stilig med bokrygg poesi! Denne helga er jeg fremdeles i Titanic modus og har lest litt relatert til forliset denne siste uka. Ellers så burde jeg bli ferdig med "Brisingr" av C.Paolini ettersom jeg skal lese boka etter den igjen "Arven" av samme forfatter i bokbloggerturnéen. Tror boka kommer snart. :) God helg!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.