RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

torsdag 19. april 2012

Boktema - Min favoritt tegneserie.
I dag er det tegneserier som er temaet i Anettes ukentlige utfordring, Boktema. Det syntes jeg er helt supert, tegneserier er undervurdert, det er ikke bare for barn og noe man skal slutte å lese fordi man blir voksen. I dag har jeg dristet meg til å lage en videoblogg, den er laget med telefonen min så kvaliteten er ikke super og programlederen trenger nok litt mer øvelse men alt i alt så gikk det ikke så aller verst syntes jeg. 

Jeg glemte bort et par gamle helter for meg i denne snutten, men de må nevnes. Det er nemlig Asterix & Obelix og Lucky Luke. Pappa har en hel haug av disse serieheftene og vi barna slukte dem. Det tror jeg nok fortsatt fint er mulig for meg å gjøre. Ja, også skulle jeg gjerne ha fått vist den grafiske romanen Anya's Ghost av Vera Brosgol men den hadde jeg dessverre ikke for hånden. Det er en meget god grafisk roman om oppvekst og et skikkelig ufyselig og ustabilt spøkelse.


Storebror i huset var ikke helt fornøyd med hvordan jeg så ut i filmen, jeg ser visstnok bedre ut IRL og er ikke sånn blå over øynene(det er nok en god/dårlig kombinasjon av øyenskygge og dårlig lys). Jaja...det kan ikke bli perfekt på første forsøk,  da er det ikke noe morsomt.

Gleder meg til å høre hvilken tegneserie som har vært eller er din favoritt. Besøk Anettes blogg og bli med.


 Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

17 kommentarer:

 1. Så hyggelig å bli nevnt! :-) Flight er en utrolig nydelig serie. Jeg er spesielt glad i den lille blå reven :-)
  Zita the spacegirl har du nevnt før, men jeg hadde glemt det. Nå skal jeg se å få lest den.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja og i en slik stor produksjon også ;) Man kan vel ikke unngå å merke seg at det er Peter Jackson som hadde regien der he he.

   Den lille blå reven skulle jeg jo fått vist frem...

   Slett
 2. Jeg leser ikke tegneserier, men har en bror som ler ganske høyt av Pondus, det er alltid gøy på julaften når han får en bok.

  Men over til noe annet, så fin en video-bloggpost, så tøff du er. Dette hadde jeg aldri turt :-) Og du virker så hyggelig gjennom videon også.

  Ha en fin kveld!

  Gro :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var veldig hyggelig sagt(skrevet) av deg, Gro. Jeg liker ihvertfall selv å tro at jeg er en hyggelig jente, men nå er jeg vel inhabil i den saken.

   Ja, hvis jeg først skal på treff så kan jeg like så godt være på utstilling på YouTube også ;)

   Slett
 3. Fin video:) Var mye nytt for meg her, men Fantomet kjente jeg igjen:) Leste det når jeg var yngere, spennende serie:)Takk for flott tips:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Jeg vil absolutt anbefale deg å forsøke deg på f.eks. Anya's Ghost, veldig bra!

   Slett
 4. Artig med videoblogg. :) Fantomet ser ut til å være en gjenganger. Anya's Ghost har jeg sett anbefalt på andre blogger og. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. De anbefalingene er det bare å høre på ;) Det er en veldig flott grafisk roman.

   Slett
 5. Eneste jeg hadde hørt om var Fantomet:)
  Og godt å se at det er noen norske bokbloggere som tør å lage slike videoer. Har tenkt tanken selv, men jeg egner meg bare ikke å være foran kamera:)

  SvarSlett
 6. Herlig innlegg, Mari! Du er jammen dyktig i tv-ruta, og flotte serier og illustrasjoner kom du også med. Supert!! Gleder meg til flere videoblogger :)

  SvarSlett
 7. Veldig fin video:-)Du var veldig flink:-) jeg ble nysgjerrig på Anya`s gost. Selv leser jeg ikke tegneserier,men kanskje jeg burde begynne med det?!

  SvarSlett
 8. Så tøff du er:-) Flight så veldig fin ut og Anyas Ghost må jeg også sjekke ut!

  SvarSlett
 9. Flott vlog, Mari, du er tøff :-D Flight og Anyas Ghost er jeg veldig nysgjerrig på nå, merker jeg :-)

  SvarSlett
 10. Kjempebra, Mari:) Gratulerer med vlogging! Får lyst til å lese Flight-bøkene. Og så høres det ut til at våren har kommet til deg! Boktreff: her er jeg redd for at jeg ikke kan den helga, men skal prøve å få det til... kan nesten ikke gå glipp av det.

  SvarSlett
 11. Jeg er så sær at jeg synes "grafisk roman" høres tøysete ut. Klinger ikke godt i mine ører. Det er bare et mer fancy ord for tegneserie, fordi det "høres bedre ut", og mer "voksent".

  SvarSlett
 12. Fint med vlog, det er spennende å se og høre bloggerne! Jeg har merket meg Zita the Spacegirl på bloggen her før, men Flight var ny for meg, så den må jeg absolutt sjekke ut. Takk for tips! :)

  SvarSlett
 13. Så fint å se deg, og jeg må si jeg digga øredobbene dine, jeg er nemlig "litt" svak for stjerner! Jeg leser ikke tegneserier i det hele tatt, det burde jeg kanskje begynne med skjønner jeg. Klem.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.