RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 8. april 2012

En smakebit på søndag #14


Bli med oss på denne ukentlige utfordringen. Det spiller ingen rolle hva bloggen din dreier seg om; det være seg interiør, mat, hverdagsliv, trening, mote, bøker eller andre ting, her er alle hjertelig velkomne til å delta. Instruksjoner på hvordan du deltar finner du lenger ned i denne bloggposten.


Nå er påskeferien snart over, har dere hatt en fin påske? Har påskelektyren blitt lest ut? Her i huset har det ikke blitt lest så veldig mye. Vi har holdt på med utpakking av de siste pappeskene og fartet litt rundt omkring. Ja, også har noe av kveldens lesetid blitt ofret til fordel for påskekrim på tv. Derfor holder jeg holder fortsatt på med Sagaen om den siste Nattkrigeren - Ørnens sønn av Olaf Havnes. Dagens smakebit er hentet fra bokens side 98:

Han hadde trukket det lange ravnsvarte håret tilbake til en knute i nakken. En skitten, bredbremmet filthatt skjulte øynene. Selv om luften hang varm og fuktig over lavlandet, dekket en mørk kappe kroppen. En reim bandt en liten bylt skrått over ryggen.

Det var dagens smakebit fra meg og da gjenstår det for meg å ønske dere alle sammen en riktig fin og solrik søndag på tampen av påsken 2012.

Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg).

Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Åpne boken du leser i nå, del et par setninger i en bloggpost.  OBS! Vennligst ingen spoilere.  Bruk gjerne logoen du ser her i innlegget ditt, men last den ned på din maskin først. I innlegget ditt er det viktig at du linker tilbake til dette innlegget her på Flukten fra virkeligheten.  Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Legg igjen linken til din bloggpost i linkefunksjonen her, linkefunksjonen er åpen en uke.
 • Poenget med dette? Leserne våre kan enkelt hoppe fra blogg til blogg for å oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det er hyggelig om du tar turen innom en eller to(flere er selvsagt helt ok) av bloggerne som deltar denne søndagen. 
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.  


 Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

10 kommentarer:

 1. Tusen takk for smakebiten:-)Holder på med den tredje boken for påsken og satser på at det blir fire bøker før påsken er ferdig, den siste er bare på vel 230 sider så det går unna på en dag tenker jeg. Ha en fin Søndag Mari:-)

  SvarSlett
 2. Jeg holder også på med tredje boken for påsken og regner med å lese ferdig nr 4. Målet var 5 bøker, men det ble masse hagearbeid på meg istedenfor. Vi har jo hatt en uforventet SOL her på vestlandet store deler av ferien. Det er jo helt fantastisk! Leser en krimnovelle-samling som jeg blir ferdig med idag. To fluer i en smekk. 13 noveller tar igjen mye av det tapte når det gjelder målet om 52 noveller i året i tillegg til bøkene jeg har planer om å lese :)
  Håper du også har hatt en flott påske! Nyyyt restene!!! :D

  SvarSlett
 3. Har hittil lest 3 bøker, er fornøyd med det:) Hadde tenkt å lese flere, men det betyr jo jeg har koset meg med andre ting i stede:) Kanskje ender det på fire:)Kos deg videre Mari og takk for smakebiten:)

  SvarSlett
 4. Er det ikke godt å få pakket ut de aller siste eskene? Jeg har fartet en del rundt jeg og, og fått lest litt mindre enn jeg hadde planlagt. Har begynt på min tredje bok - men er fornøyd med det :-)

  Kos deg masse de siste påskedagene, Mari!

  SvarSlett
 5. Takk for smakebiten og et helt genialt boktema. Nå får jeg mange gode tips:-)

  SvarSlett
 6. Aldri hørt om boka, men takk for smakebit og god påske videre:)

  SvarSlett
 7. Å, det var eit deilig lite nostalgisk tilbakeblikk til ein bokserie eg las for mange år sidan.
  Her har det vorte litt lite lesing i det siste, men håpar å vere tilbake i smakebitsirkuset om ei veke eller to :-)

  SvarSlett
 8. Påsken har vært herlig, med fint vær og avslapping. Dessverre ikke så mye lesing så jeg holder også på med samme bok :)
  Ha en fin påskeavslutning!

  SvarSlett
 9. En fin smakebit!
  Jeg har lest 5 bøker i påsken og siden jeg var hos mine svigerforeldre sammen med min manns søster og hennes familie, og derfor måtte være mye sosial, ser jeg meg fornøyd med lesemengden :-)
  Jeg har likevel 3 krimbøker igjen som jeg skal lese fremover.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.