RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

fredag 6. april 2012

Nyhet: Lauren Oliver debuterer med skjønnlitteratur for voksne.


Den amerikanske forfatteren Lauren Oliver er kjent for sine fantastiske ungdomsbøker Before I Fall, Delirium og Pandemonium samt barneboken Liesl & Po. Nå har hun nylig solgt rettighetene til sin første skjønnlitterære roman for voksne til HarperCollins. Boken gis ut i USA høsten 2014!

Jeg gleder meg stort til å lese denne romanen, som har fått tittelen Rooms, så langt har Lauren Oliver tilgode å skuffe meg. Dette blir helt sikkert en suksess for det amerikanske forlaget.

Lauren Olivers mye omtalte og veldig populære debut roman, Before I Fall, gis ut på norsk i mai av Gyldendal under tittelen Før jeg faller. Dette er den eneste av Laurens bøker som jeg ikke har lest, men boken står i hyllen og jeg har et håp om å få lest den før den gis ut her i Norge.

Jada, jeg har påskeferie men dette er jo fantastiske nyheter og det måtte jeg bare dele siden jeg er stor fan av Lauren Olivers bøker.


Om bloggeren
Sommeren 2007 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

4 kommentarer:

 1. Lauren Oliver er en kjempe flink forfatter, elsker Before I fall:) Veldig fin bok:) Faktisk min favoritt bok;) Gleder meg til å lese den på norsk også:)

  SvarSlett
 2. Har ikke lest noe av Lauren Oliver før,men har before I fall. Begynte på den,men så gikk ting så treigt at jeg la den fra meg.men skal nok gi den en sjanse til:)

  SvarSlett
 3. Åhh.. så spennende :)

  Likte Delirium og Pandemonium.
  Og Before I fall og Liesl & Po står på hylla og skal leses til sommer :D Gleder meg..

  Spennende og se hvordan hennes voksen litt. blir :D Skal i hvertfall sjekke den ut når den kommer :D Takk for du delte den gode nyheten :)

  SvarSlett
 4. Så spenende, jeg er spent på hva hun kommer til å finne på, =)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.