RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

onsdag 9. mai 2012

Lyst til å overleve apokalypsen? Delta på Julies FANTASTISKE giveaway!


Julie fra bokbloggen Julies Bokbabbel gir bort tre helt fantastiske pakker på sin blogg! Dette er en unik giveaway. Innholdet har hun skreddersydd slik at alt du trenger av underholdning og digg om apokalypsen skulle vise seg å være nær er i disse pakkene.


Ta en titt på 1.premien og hva den inneholder(Julie håper det er ok at jeg har sakset fra deg?!)

- De 48 første heftene i tegneserien bak tv-serien The Walking Dead samlet i en gigantisk murstein av et kompendium.
- Sesong en av The Walking Dead på DVD, som har holdt seg veldig tro til tegneserien.
The Zombie Survival Guide av Max Brooks – i tilfelle apokalypsen innebærer zombier.
Veien av Cormac McCarthy, som er en meget gripende fortelling om far og sønn i en ødelagt verden. Har blitt filmatisert med Viggo Mortensen i en av hovedrollene.
Metro 2033 (PC-spill).Vi befinner oss i russiske tunneller i år 2033 etter at verden gikk til helvete, og du må bevege deg ut av det mer eller mindre trygge tilfluktstedet og ut i de mørke tunnellene, med spøkelsesaktige greier, mutantaktige greier og ideologiske problemer. Spillet er basert på boka av Dmitry Glukhovsky.
- Unikt bokmerke med zombietrykk, laget og sponset av Papirdama (også kjent som Mamma).
- 4 AA-batterier. Til lommelykta. Eller reiseradioen om du er optimistisk og tror staten er i ferd med å ordne opp.
Nødproviant: To kvikklunsj, en mørk sjokolade, diverse tesorter og litt kaffe, i tillegg til to bokser med hermetisert frukt (alle vet at hermetikken som er digg går først, så det er greit å ha litt ekstra av det før du må ta til takke med kattemat. Praktisk med sånn åpnemekanisme-ting i tilfelle du glemte boksåpneren forrige gang campen ble overtatt av zombier eller mutanter eller kannibalske gjenger).

Jeg får et ekstra lodd i konkurransen for å fortelle dere om dette, men dette er så kreativt og originalt at jeg nok ville tipset om dette uansett. Herlig, Julie! Lykke til alle sammen... og may the odds be ever in your favor!Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

0 comments:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)