RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

My sister, the serial killer

En tittel som gir forventninger.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

tirsdag 22. mai 2012

Trailer tirsdag: Cracks

Motstandsbevegelse, hjernevasking av befolkningen, koma, et undertrykkende regime og utnytting er noen av stikkordene hva innhold gjelder i boken Cracks, en dystopisk thriller, av den britiske forfatteren Caroline Green.  Både dystopier og thrillere er veldig i vinden, fortsatt, i ungdomsbokhyllene om dagen, så en god blanding av disse to elementene kan være oppskriften på suksess.
Hver tirsdag poster Maria trailer tirsdag og det hender at jeg slenger meg med. Besøk bloggen hennes for å se hvilken trailer hun byr på i dag. Hvis du vil kan du delta selv også.

Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

0 comments:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)