RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 3. juni 2012

En smakebit på søndag #22 - Utenfor loven.


På jakt etter en spennende bok eller en ny blogg du kan følge med på? Bli med på denne ukentlig utfordring for deg som liker å lese. Matblogger, moteblogger, hverdagsblogger, trimblogger, mammablogger, bokblogger? Liker du å lese så er du er hjertlig velkommen til å delta. Oppdag bøker som fanger din interesse og finn nye bloggfavoritter!  

Nå har jeg gjort som Ingrid Espelid, jeg har juksa littegranne, jeg skal forklare dere hva jeg mener med juksing. For en stund siden omtalte Ingalill noen av forfatter Michael Connellys romaner, og hun minnet meg siden på at jeg var innehaveren av en film basert på en av nevnte forfatters bøker.

Vi kastet oss over filmen The Lincoln Lawyer med Matthew McConaughey i hovedrollen som forsvarsadvokat Mickey Haller. Filmen er basert på boken Loven i en Lincoln, som er første bok i en serie. Den var så bra at jeg hoppet rett over på bok nr. 2 i serien, Utenfor loven, rett og slett fordi jeg hadde den stående her hjemme(både film og bok vant jeg i en konkurranse hos Gyldendal via deres nyhetsbrev). Jeg sa jo at jeg jukset!


Vel vel..uansett her er smakebiten min fra Utenfor loven side 137:


Jeg knyttet neven så hardt rundt telefonen at jeg trodde den kunne komme til å sprekke. Jeg kjente skammen svi rødt i kinnene.

"Jeg må gå."

Har du lest noe av Michael Connelley tidligere?

Jeg digger boken allerede og har sansen for Mickey må jeg si! Dette er forresten min første advokatkrim. Ha en riktig god søndag alle sammen, jeg krysser fingrene for at jeg kan stå opp til en varm sommer søndag(denne posten har blitt skrevet kl.00:35) selv om det ser dårlig ut. Håpet kan ingen ta fra oss!


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Skriv en bloggpost hvor du deler noen setninger fra boken du leser nå. OBS! Vennligst ingen spoilere. Legg inn linken til ditt innlegg her for å få besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere.
 • Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.  

 Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

20 kommentarer:

 1. Kjempe fin blogg du har :)

  SvarSlett
 2. The Lincoln Lawyer såg jag för ett tag sedan, den var riktigt bra :)

  Jag har inte läst något alls av Michael Connelly, men jag har den första boken om Harry Bosch, Svart eko (The black echo), i hyllan. Den ska bli läst någon gång i år i alla fall.

  SvarSlett
 3. Hmmm.... Noe skjedde, så det ble ikke bilde av boken... Pytt sann, da blir det en overraskelse for alle hvilken bok jeg har lagt ut smakebit fra :P

  SvarSlett
 4. Filmen "The Lincoln Lawyer" synes jeg var knakende bra, så kanskje jeg skal forsøke meg på bøkene :)

  SvarSlett
 5. Jeg liker veldig godt advokatkrim på film og tv, men tror ikke jeg har lest noen bøker av den sorten. Likte også filmen Lincoln Lawyer, så kanskje dette er noe:-)

  SvarSlett
 6. Advokatkrim på TV er bra, men har aldri lest noen i bokform. Gleder meg til å lese omtalen din :-)

  Ha en fin søndag Mari :-)

  SvarSlett
 7. Uffda.. Her virker det som noen har havnet i en ubehagelig situasjon! Har ikke verken sett filmen eller lest bøkene, kanskje jeg skulle gjøre det en vakker dag? Nyt dagen uansett omden kom med sol eller gråvær :o)

  SvarSlett
 8. Takk for smakebiten:) Har ikke sett filmen eller lest bøkene.men ble nysjerrig:)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for smakebiten:-) Har verken sett filmen eller lest bøkene, men advoktat krim virker spennende.

  SvarSlett
 10. takk for smakebiten:) Ble nysgjerrig på boken, gleder meg til å lese omtale om den hvis det kommer:) Ha en flott søndag:)

  SvarSlett
 11. En fin smakebit. jeg har lest Utenfor loven og en til av Connelly (husker ikke tittel) og liker dem virkelig godt. Han får det til å funke med advokatkrim, noe som ikke alltid er tilfelle :-)

  SvarSlett
 12. Michael Connelly har eg høyrt om, men aldri lese noko av, men det var ein skikkelig fin smakebit. =) Ha ein super søndag vidare. Klem, Mai Lene

  SvarSlett
 13. Tusen takk for smakebiten, Mari! Jeg har ikke lest noe av Connelly, men har fått med meg at Ingalill liker dem :-)

  God søndag!

  SvarSlett
 14. Tusen takk for in smakebit :) Jeg har ikke lest noen av bøkene hans, men har sett filmen The LIncoln Lawyer, og husker jeg likte den veldig godt! Skal se at disse bøkene finner veien inn i krimhylla mi med tid og stunder :)
  Håepr du fikk nyte litt god sommersøndag :) Her har vi faktisk fått kjenne litt på sommeren igjen, men valgte å bli inne og bake boller ;)
  Ønsker deg en glad dag!!
  Klem fra Pia

  SvarSlett
 15. Absolutt verdt å lese, ja. God søndag :D

  SvarSlett
 16. Takk for en fin smakebit :) Har ikke hørt om det før, men kanskje jeg tar sjekker det senere :)

  SvarSlett
 17. Hos oss er det min bedre halvdel som leser bøkene til Connelly. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg aldri har prøvd meg på denne type bøker selv. Fordommer antagelig... Smakebiten din ga meg i alle fall inspirasjon til å prøve en bok av forfatteren :)

  SvarSlett
 18. Fin smakebit! Her er min :) http://bellasbooknook.blogspot.no/2012/06/en-smakebit-pa-sndag-1-matched.html

  SvarSlett
 19. Fin blogg!Og fin introduksjon til nye bøker. Må lese noe av dette!

  SvarSlett
 20. Fin blogg! Legg den til på norgesbesteblogger.net, kanskje du vinner :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.