RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

onsdag 27. juni 2012

Så enkelt, allikevel så vakkert.


Jeg falt pladask for dette bokomslaget da jeg først så det. Det er så enkelt, det er nettopp det som gjør det så flott i mine øyne. Historien i boken er satt på jorden engang i fremtiden, hvor samfunnet er delt i to ut i fra det faktum om man er genetisk disponert for en psykisk lidelse. Vil du vite mer om historien så klikk på bokomslaget.


Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

5 kommentarer:

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)