RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 18. august 2012

Bli kjent med: Balder fra Balders bokblogg."Bli kjent med bokbloggerne" er en fast spalte her på bloggen, her vil du bli litt bedre kjent med de forskjellige norske bokbloggerne. I dag skal vi få bli bedre kjent med Balder fra Balders bokblogg. Balder går i 6.klasse og han har allerede rukket å bli en dreven bokblogger. 


Fortell oss litt om deg og bloggen din.
Jeg begynner i 6. klasse, og liker å lese. Moren min syntes at jeg hadde lest så mye at jeg burde starte min egen blogg, og da kunne jeg jo få en oversikt over alle bøkene jeg hadde lest. Derfor hadde jeg lyst til å starte bloggen. Det er kult med alle kommentarene du får, og ha oversikt over bøkene. Det er kult å ha blogg!

Hvorfor er det så gøy å blogge om bøker?
Jeg kunne også hatt en fotballblogg, men bokblogg høres mer interessant ut... Hobbyen min er å lese bøker, å leve meg inn i en helt annen verden, en mer interessant verden, en verden som foregår inne i hodet...

Har du et mål med bloggingen din?
Målet er vel bare å fortsette å lese bøker, har ikke noe spesielt mål med bloggen. Har bare lyst til å lese bøker!

Klikk på den flotte headeren for å besøke Balders bokblogg.

Skjer det noe spennende på bloggen nær fremtid som vi bør vite om? Ukentlige, månedlige eller sporadiske begivenheter på bloggen din som du har lyst til å fortelle oss om? Nå har du sjansen.
Jeg har lyst til at leserne skal skrive egne tekster/bøker, og sende dem til bloggen; jeg skal lese dem og den beste havner på bloggen min. Hvem som helst skal kunne sende inn, og så skal jeg presentere dem. Det er moren min som bestemmer når det er greit at vi gjør det...

Vi har alle en lang liste med favoritt bøker men klarer du å plukke ut fem bøker fra listen din og dele de med oss?
Gone, Dødslekene-trilogien, Harry Potter og halvblodsprinsen, Kaptein Grants barn, En pingles dagbok-serien

Har du en favoritt forfatter(eller kanskje flere)?
J.k Rowling er god, Suzanne Collins - rart nok damer, begge to! Jules Verne også! Alle de skriver innholdsrikt og levende.

Er det en bok du lenge har tenkt at denne er virkelig god, skjønner ikke hvorfor ikke flere mennesker leser den?
Der må jeg nok svare "Gone"-serien. Det er jo så mange som leser J.K Rowling, Collins og Jules Verne, men kanskje ikke Michael Grant og Gone-serien!

Hva slags forhold har du til lydbøker?
Hører vel på det en gang i blant, bare et par ganger i året. Lydbøker er noe som kan få deg til å sovne, spør du meg... Men da jeg var mindre fikk jeg høre på lydbøker når jeg la meg; det har vel satt sine spor... Husker for eksempel at jeg hørte på eventyr.

Hva med e-bøker? Siden vi allerede er i gang med litteratur i forskjellig format mener jeg ;)
Nei det leser jeg ikke.

Har du noen gang plukket opp en bok fordi en annen bokblogger anbefalte den(hvis ja nevn gjerne en bok)?

Ja det har jeg, f.eks "Kobrakongen av Katmundu", som ble anbefalt av Synne med bloggen "Lesehesten fra Sørlandet".

Bruker du ditt lokale bibliotek? Fortell oss gjerne hvorfor/hvorfor ikke.
Ja det gjør jeg! Det er kort avstand dit; og det er jo et bibliotek - sier ikke det seg selv? Jeg liker biblioteker; du kan være der lenge, og bare sitte å se på bøker, og lese tegneserier også.

Del tre av dine blogg favoritter med oss.

Synne sin blogg; Lesehesten fra Sørlandet
Ikke bare ei bok - en bokblogg
Ungdomsboka

Tusen takk for besøket, Balder. Det var hyggelig å få bli bedre kjent med deg :) Jeg må si at jeg gleder meg bare mer og mer til å ta fatt på Gone-serien til Michael Grant. De to første bøkene står her og venter på meg.

Har du lyst til å fortelle oss litt om deg selv og din blogg? Send meg en e-post da vel.


Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre.
Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning? Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggenSikring av barn i bil.
Til daglig er Mari småbarnsmor(kanskje kan hun kalles en mammablogger?) og ansatt på kontor i et elektrikerfirma.

5 kommentarer:

 1. Så spennende å bli kjent med denne bloggeren! En kjempefin blogg jo, er ikke minst veldig imponert over mengden bøker som er lest av bloggeren. Tøfft!

  SvarSlett
 2. Kjempekjekt å bli nærmere kjent med Balder! Jeg er inne på bloggens hans innimellom (men altfor dårlig til å legge igjen kommentar). Jeg synes det er kjempespennende høre om hva han leser. Mange av bøkene er også mine favoritter:)

  SvarSlett
 3. Dette var en ny blogg for meg!:) Så spennende! Var å tittet en snar tur innom, skal gå å ta en nærmere titt en annen dag, for der var det jo mye spennende å lese på der:) Ha en fin dag!:)

  SvarSlett
 4. Enig med Balder i at overraskende få henger med videre i Gone-serien til Michael Grant. Den som er så spennende! Gleder meg til siste bok kommer i 2013. :)

  SvarSlett
 5. Så hyggelig det er å bli litt bedre kjent med andre bloggere! Jeg blir veldig glad for at gutter på den alderen kan ha en så fin interesse :) Jeg hadde ikke hørt om Balder tidligere, men nå fikk jeg lyst til å følge han videre!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.