RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 24. november 2012

Det som stjeler min lesetid om dagen - How I Met Your Mother

Neil Patrick Harris, need I say more?
Bildet taler for seg.

Bilde: Flickr/Kristin Dos Santos, lisens CC BY-SA 2.0.

Jeg er forelsket, head over heels som det så fint heter, i en tv-serie! Her går det mye i, årets understatement, How I Met Your Mother om dagen. Det er så ille at jeg faktisk blir litt nedfor om jeg ikke har fått min daglige dose med gjengen. Det er litt som en god bok egentlig, det er alltid litt nedsig når man må forlate sine gode venner som befinner seg der mellom to permer.Netflix

Vi henger litt etter i film og tv-verdenen egentlig, de siste årene har ihvertfall jeg sett veldig lite på tv. Etter kveldstid for husets yngste beboere er jeg ofte å finne med nesen i en bok eller bloggende på min PC(til nød med en lydbok på øret mens jeg gjør litt husarbeid), jeg antar dette er noe flere kan kjenne seg igjen i. Men så kom Netflix inn i min stueTakket være Netflix og nå har vi på kort tid ledd oss igjennom sesong 1-3, og er nå godt igang med sesong 4 av How I Met Your Mother.

Barney Stinson


Jeg er begistret og da spesielt for den ganske endimensjonalerollefiguren Barney Stinson. Den rollen setter mentaliteten som hersker blant enkelte i dagens samfunn litt på spissen, det høres jo unektleig ganske teit ut å si at jeg er litt forelsket i denne rollefiguren, men pytt sann jeg selger meg visst for en catchy frase.

Barney spilles av Neil Patrick Harris, kanskje det er flere enn meg der ute som husker ham i rollen som den geniale 16 åringen Doctor Doogie Howser? Ihvertfall er han kjent for den rollen for enkelte av oss "gamle damer" som har vært med siden TV2s spede oppstart.

For min del er dette den mest vellykkede situasjonskomedien siden Friends. Det er mulig at dette er årsaken(obs. enkelte spoilers i dette bildeinnlegget som sammenligner de to seriene). Hva vet jeg? Morsomt er det ihvertfall.

Har du sett på How I Met Your Mother, hvis ja, hva syntes du om serien?Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre.

Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning?

Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

10 kommentarer:

 1. Jeg har store problemer med å bli ferdig med strikkeprosjektene mine, for det er så vanskelig å lese bok og strikke samtidig. Kanskje dette hadde vært noe for meg? Takk for tipset!

  SvarSlett
  Svar
  1. Serien er absolutt verdt et forsøk, Tine. ellers så kan jeg tipse deg om å finne en god lydbok :)

   Slett
 2. Har en sønn som er fullstendig hektet på "How I met your mother". Han mener det er midt i blinken for meg. Har bare ikke tiiiiid til TV. Jeg prioriterer så mye annet (og så pendler jeg for tiden). Tid er blitt dyrebart for meg, og det som står next på TV-fronten for meg er siste sesong av Big Bang Theory samt sesong 5 av Sons of Anarchy. Men SÅ blir det kanskje serien. Jeg vet jo den er bra, for jeg har hatt mer enn en sneak peak. Kjekt å ha noe å se fram til også :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Big Bang Theory har vi bare sett sporadisk, jeg har sagt at det er neste serie ut når vi har fullført HIMYM. Hvis det ikke blir Mad Men da, har fryktelig lyst til å se om det er en serie som er verdt tiden min :)

   Man må prioritere ja, det skjønner jeg.

   Slett
 3. Kjenner godt til det du sier.. Faktisk aldri sett denne serien.. men hektet på så utrolig mange andre serier, når jeg først går i gang :P hehe

  Lever meg helt inn i det :P akkuratt som bøker.. bare noen ganger finner jeg serier litt mere avslappende.. kommer an på hva jeg ser.. og hvilken bok jeg sammenligner med ofc :P hehe
  Begge deler er favoritter her i huset.. og meste av fritiden blir brukt til det ene el. det andre :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne serien går helt klart undermerklappen avslappende, man behøver ikke å bruke de små grå så alt for mye. Ellers så liker jeg at de har latt seg inspirere av andre tv-serier/filmer og syntes det er supert at de spiller litt på dette. Morsomt med en scene fra Dirty Dancing, themesong fra Dr. Doogie, Coctail, Cheers og mye mer.

   Slett
 4. How I met your mother og Big Bang Theory er mine må-sjå komiseriar. Er nok ikkje like hekta som deg, men passar på å få med meg nye episodar. Likar heile gjengen, men er nok mest hekta på Lily. ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er helt avhengig om dagen :) Vi har fortsatt en god del episoder igjen før vi er ajour med serien. BBT tror jeg blir neste serie ut når vi ikke har flere episoder igjen å ta av HIMYM.

   Lily kommer seg stadig og avslører nye sider ved seg selv, en artig karakter helt klart.

   Slett
 5. Jeg ELSKER denne serien! Gleder meg alltid fryktelig til neste episode kommer! Og jeg er også litt forelsket i Barney så du er ikke alene ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Barney har aldri noe problem med å dele av seg selv, så han sier sikkert ja takk til begge ;)

   Slett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.