RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 2. desember 2012

Captivate - En smakebit på søndag

Velkommen til En smakebit på søndag, 1.advent edition. Som dere ser er bloggen adventsklar. Jeg vil egentlig bare få si HURRA endelig har vi kommet til desember, før jeg setter i gang med dagens smakebit. Jeg er nemlig fortsatt like glad i jula som de aller minste, så jeg fryder meg hver gang desember banker på døren.


Det finnes kanskje en eller to der ute som husker at jeg har delt en smakebit fra denne boken tidligere i år. Vel, desember er måneden for å fullføre bøker har jeg funnet ut av.

Captivate av Carrie Jones.

I 2009 skrev jeg om en bok som heter Need og er skrevet av Carrie Jones. Need er første bok i en serie og den gangen falt historien virkelig i smak hos meg. Uheldigvis skulle det gå tre år før jeg plukket opp bok #2, nå har jeg lest mye, mye mer i samme sjanger og jeg klarer ikke helt å bli like begeistret for det jeg leser(med mindre forfatteren kommer med noe virkelig originalt). Dessverre. J

There aren't any footprints except my own. Pixies don't always leave a trail. I don't know exactly how that happens. I don't care. The hows don't matter anymore,do they?

Jeg har bare 100 sider igjen og forfatteren har endelig slengt ut en liten tvist i historien, som jeg håper høyner spenningsnivået noe. Vi får se.

Har du tid til å sette deg ned for å lese litt i førjulsstria?


Svensk, dansk, finsk eller norsk blogger? Alle er velkomne til å delta(eller bare lese om man heller vil det) på denne ukentlige bloggutfordringen . Oppdag spennende bøker og finn nye bloggfavoritter.
Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Skriv en bloggpost hvor du deler noen valgfrie setninger fra boken du leser nå.
  OBS! Vennligst ingen spoilere. Legg inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen på denne siden for å få besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
 • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) 
 • Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday


 Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre.

Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning?

Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

16 kommentarer:

 1. Denne forfatteren har jeg aldri hørt om.
  Jeg har tenkt å rekke å lese en del i desember. Jeg har ikke småbarn lenger og da er det mer ro runtd desember, og julestria tar jeg med stor ro. Jeg skal ha ei uke ferie også, og da blir det litt lesing tenker jeg. Fin søndag til deg.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kan vel ikke si at jeg strir så mye jeg heller, men så er jeg heller ikke den som får fnatt dersom det ikke er skurt og gnudd inni hvert eneste skap og i hver skuff til jul.

   Det som stresser meg mest er julegaveinnkjøp og alt som skal skje i forkant av selveste julen(juleavslutninger osv), koselig, men alt må liksom planlegges litt når man har små barn.

   Slett
 2. Det er gjerne sånn at jo mer en leser jo mer skal til for å imponere en.

  Jeg har lest en bok av Carrie Jones og synes den ble for lett, det var ikke den tyngden (blir det rette ordet?) til historien som det er i de virkelig minneverdige bøkene.

  Takk for smakebiten. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er vel noe man bare må leve med ;)

   Det er litt overfladisk, som om hun har gjenkjent ingrediensene til en god historie og brukt det uten å helt ha den store tyngden i det hun selv skriver.

   Slett
 3. Det där med att man blir mer kräsen och kräver mer av något man läst mycket av stämmer nog på det mesta andra också. Det krävs helt enkelt mer för att man ska bli nöjd :)

  SvarSlett
 4. Jag hoppas verkligen att få tid att läsa, men det ser inte så lovande ut med tanke på jobbet. Men sen kommer i alla fall ett riktigt jullov.
  Det är svårt när man ska plocka upp en serie många år senare, då har man ofta ändrat sig och det är inte samma sak.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper du får mye tid til lesing og annen hygge når juleloven er her, Lotten :)

   Slett
 5. Takk for smakebiten, Mari. Hadde ikke hørt om denne forfatteren tidligere, så det er bra med kjennskap til navn i forbindelse med min rolle som bibliotekar.

  Ha en fin første søndag i advendt : )

  SvarSlett
 6. Her består juleforberedelsene stort sett av å lese bøker med et visst tilsnitt av jul...! Får man inn et tre og får satt fram noen nisser så tenker jeg det blir jul uansett, jeg!
  Nyt adventstida, og slapp av ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har faktisk ikke lest noe julerelatert siden jeg var liten selv, sett bort i fra "Jeg er ikke nissen" som jeg har lest for junior :)

   Det viktigste er treet, litt pynt og familiehygge, det har du helt rett i, Berit.

   Slett
 7. Da blir det interessant å lese oppsummeringen av boken når du er helt ferdig med den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den er jeg spent på selv he he :) Det er mulig slutten byr på en liten opptur.

   Slett
 8. Så synd den ikke falt helt i smak! Det er nettopp på grunn av dette at jeg er redd for å fortsette på serier jeg likte men falt av fra noen år tilbake :) Men det blir spennende å lese omtalen din når du er ferdig med den! Satser på at det blir en omtale ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Noen ganger hadde det kanskje vært best å bare la det gode minnet hvile i fred he he.

   Slett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.