RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

onsdag 19. desember 2012

Til alle George R. R. Martin(A Game of Thrones/A Song of Ice and Fire) fans!

George R.R. Martin har utrolige mange fans der ute og jeg vil tro det finnes mange blant dem som vil sette pris på denne morsomme musikkvideoen som er dedikert til ham.
Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre.

Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning?

Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ikke sant, vil tro det var ganske morsomt å i det hele tatt bare lage denne videoen he he.

   Slett
 2. Hahaha, genialt. Har ikke lest bøkene, men har sett serien. Venninnen min som har lest den har derimot klaget over samme tingene som de synger om, haha. Liker også at de også er voksne mennesker, viser at bøkene appellerer til ulike aldersgrupper. Men ja: genial video, hahaha.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo egentlig ikke så rart, for bøkene er jo "adult fantasy" ;) Men det er vel kanskje slik at mange som ikke leser fantasy selv bare tenker at den sjangeren kun er for barn og ungdom(tenk hva de folkene går glipp av du :D).

   Jeg er halvveis i den første lydboka, men så rotet jeg bort iPoden min. Nå som jeg endelig har funnet den igjen har jeg ikke hatt tid til å bruke den enda, men veldig snart. Knallbra det jeg har fått lyttet til så langt.

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)