RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 27. januar 2013

Din vakre jævel - En smakebit på søndag

Hva leser du på i helgen? Vil du dele en smakebit med oss kanskje? Husk at du kan delta selv om du ikke har blogg selv ved å legge igjen en kommentar på denne bloggposten. Jeg orker endelig å lese igjen, selv om bihulebetennelsen enda ikke helt har sluppet taket, og jeg har lest ut en krim i helgen og begynt på en ny ungdomsbok. 


Omslagsdesign: Blæst/Terese Moe Leiner

Selv holdt jeg meg oppe til kl. to natt til lørdag for å lese ferdig krimromanen(deckare) Kronprinsen av Alexandra Beverfjord. Den var det virkelig vanskelig å få lagt fra seg, akkurat som med den første boken i serien, Kretsen. Jeg holder på min påstand om at Beverfjord har fremtiden for sine føtter. Vel nok om hva jeg har lest.

Uprisen


Nå er jeg i gang med ungdomsboken Din vakre jævel av Arne Svingen og Helene Uri. Jeg har fått det for meg at jeg vil lese alle ungdomsbøkene som er nominert til Uprisen før den skal deles ut på Lillehammer i mai. Så langt har jeg lest Sammen skal vi holde himmelen, så etter Din vakre jævel har jeg tre bøker igjen. Det bør gå fint.

Kanskje jeg skal huske på å dele en smakebit med dere også når jeg først er i gang?

Han får meg inn i heisen. Om og om igjen spør han hva som har skjedd. Stemmen hans knekker, og han er hvit rundt nesen.

Sitat fra DIN VAKRE JÆVEL side 11

Svensk, dansk, finsk eller norsk blogger? Alle er velkomne til å delta(eller bare lese om man heller vil det) på denne ukentlige bloggutfordringen . Oppdag spennende bøker og finn nye bloggfavoritter.

Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Skriv en bloggpost hvor du deler noen valgfrie setninger fra boken du leser nå.
  OBS! Vennligst ingen spoilere. Legg inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen på denne siden for å få besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
 • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) 
 • Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday


 Loading InLinkz ...Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. . Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, hvor du kan finne en oversikt over de fleste norske bokblogger

Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning?

Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

27 kommentarer:

 1. God kveld (natt), det var ein fin liten smakebit! Ha ein fin søndag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, Berit :) Ønsker deg en riktig fin søndag.

   Slett
 2. Denne har jeg liggende, skal nok få lest den en gang. Hehe. Takk for smakebiten. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er ganske fengende og litt forstyrrende så langt :)

   Slett
 3. Ho-ho! Jeg kjenner igjen det med å sitte oppe for å lese litt til, litt til og aller helst hele boka; jeg burde jo egentlig sove nå, men istedet leser jeg fascinert "Sementhagen" av Ian McEwan som kom ut i 1980.. Man kan ikke kalle det nyhetens interesse lenger da...
  Spesiell framside og tittel på boka di, og smakebiten var slett ikke dum ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg digger fremsiden på denne boken, den er ganske kul og jeg vil tro den appellerer til de som er i målgruppen(og meg he he).

   Slett
 4. Jeg liker prosjektet du har satt deg fore med å lese alle de nominerte :-D Lykke til! :-) Ellers glemte jeg helt å ta med en sitat i innlegget mitt et lite øyeblikk. Natta nå!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, det kan fort skje når man har kommet godt ut i natten ;)

   Slett
 5. Tack för smakebiten! Den här ser jag fram emot när den kommer på svenska!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott, Tina. Jeg vet ikke om de svenske rettighetene er solgt enda, men jeg har sett at boken er solgt til Danmark.

   Slett
 6. Godt å høre formen er bedre!:) Kronprinsen har jeg også lest for ikke så lenge siden, kan ikke si jeg ble skuffet. Utrolig spennende var den:) Ikke dumt å lese alle de nominerte, kunne tenkt meg å lese de bøkene selv for se etterhvert om jeg tar meg tia. Takk for smakebiten og ha en fin søndag!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det føles ganske så fantastisk ut også, det har virkelig vært nok her i huset for hele 2013 nå.

   Ha en riktig fin søndag, Isabella :)

   Slett
 7. Takk for kjempefin smakebit. Skal lese den og se om den passer for gutt på 11 :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror jeg kan si allerede nå at det ikke er en bok jeg ville plassert i hendene på en 11-åring, Tine. Det er litt for mye snakk om sex og partnere føler jeg, i tillegg så virker det som om det er duket for et forhold mellom en 15-åring og en voksen person. Les og døm selv, men der fikk du servert noen av mine reservasjoner :)

   Slett
 8. Boka kan kanskje passe til en som snart er 16 år. Har akkurat bestilt Lille Ekorn som jeg tenkte hun kunne få i bursdagsgave.

  SvarSlett
 9. Ungdomsböcker har jag precis återupptäckt :)

  SvarSlett
 10. En fin smakebit. Men en bok jeg har hørt mye negativt om. Det ville vært fint å høre hva du synes.
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 11. Uprisen er veldig spennende synes jeg i og med at ungdommer selv velger bøkene. Jeg har også tenkt på å lese flest mulig av de nominerte. Har foreløpig kun lest den samme som deg og Din vakre Jævel tok jeg med meg fra bokbloggertreffet.
  Alexandra Beverfjord må også leses skjønner jeg:-)

  SvarSlett
 12. Takk for smakebiten - ga selv smakebit fra boken for en liten tid siden. Har ennå ikke lest den - ble ikke riktig trigget av teksten, så jeg får se hva det blir til etterhvert.

  Målet ditt i forhold til Uprisen er inspirerende - har selv lyst til å lese flere ungdomsbøker nå fremover.

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 13. Tack för smakbiten! Titeln på den här boken är en man kommer ihåg. :)

  SvarSlett
 14. Denne boka har jeg også på hylla.. ser frem til og lese anmeldelsen din :)

  SvarSlett
 15. Du får fremdeles ha godbedring! Sett denne boka på biblioteket! Så kanskje jeg burde sjekke den ut! Takk for smakebiten! Ble nå nysjerrig på boka:)
  Ha en flott søndag videre!

  SvarSlett
 16. Skal si dette boktemaet har blitt en suksess. Opp mot 40 bidrag i flere uker på rad nå. Kjempemorsomt! Får så mange gode tips at jeg blir helt tullerusk. Fin søndag til deg og dine følgere Mari!

  SvarSlett
 17. Tack för smakbiten, den var kort och intressant:-)

  SvarSlett
 18. Spennende smakebit:) Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 19. Så spennende, jeg har lest noen bøker av Uri og liker dem jeg har lest veldig godt. Tror jeg må få denne med på lista mi over bøker jeg skal lese i år!

  SvarSlett
 20. Hei Mari! Tusen takk for boka- code name verity- som kom i postn i går..)God helg til deg.:)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.