RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 24. januar 2013

Lauren Olivers ungdomsbok, Delirium, blir tv-serie!

For en fantastisk nyhet fra forfatteren Lauren Oliver. Delirium skal altså bli dramatisert for FOX og alle hjerter(hjerner) står nå i fare for å pådra seg amor deliria nervosa.

Personen som skal skrive manuset til tv-serien er Karyn Usher, Usher har tidligere skrevet og produsert en rekke episoder av tv-serien Prison Break. Jeg har troen på at dette kan bli bra.

OK, så tok jeg kanskje litt av

Foreløpig har FOX bestilt en pilot episode. Det betyr at det skal produseres en episode som vises til de som bestemmer hva som skal produseres for FOX. Får Delirum grønt lys settes det igang med produseringen av tv-serien. Jeg kan ikke forstår hvordan noen hos FOX kan si nei, dette kommer til å bli bra, det er jeg sikker på. Hør på denne bokbloggeren fra lille Norge dere der borte i Unaiten.

I utgangspunktet hadde FOX kjøpt filmrettighetene til Delirium, men nå har de altså funnet ut av at de vil forsøke seg på en tv-serie.

Boken

I ungdomsboken Delirium hentet forfatteren inspirasjon fra blant annet alt oppstyret rundt de forskjellige influensaepidemiene som har herjet rundt om i verden de siste årene. Oliver skriver om en tid hvor mennesker fratas muligheten til å føle kjærlighet. Kjærligheten kan gjøre oss gal, det fører til amor deliria nervosa, det vil ikke menneskene ha så det året man fyller 16 må alle gjennom en prosedyre som gjør at de ikke lenger kan føle kjærlighet. Hva skal man gjøre når man føler kjærlighet og det kanskje ikke føles så farlig ut som alle vil ha det til?

Har du ikke lest Delirium(klikk her for min omtale) enda? Neivel, da bør du snart sette i gang.

Gleder du deg like mye som meg til å se historien på skjermen? 


Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. . Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, hvor du kan finne en oversikt over de fleste norske bokblogger

Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning?

Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

10 kommentarer:

 1. Denne har jeg i lesebunken min, har du lest boka?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har jeg, May Brit. Jeg er helfrelst Lauren Oliver fan. Du kan kikke på omtalen min her hvis du er interessert :)

   Slett
 2. Har forresten kjøpt meg Song for Eirabu som du anbefalte nå;) Spørs bare om jeg kommer meg over nynorsk-kneika:p

  SvarSlett
  Svar
  1. Gi boken 20 sider så har du nesten glemt at det er nynorsk. Språket i boken er så vakkert, jeg tror rett og slett aldri at det kunne blitt så bra på bokmål. Jeg er så spent på å høre hva du syntes om boken, May Brit.

   Slett
 3. YaY... Gleder meg.. Men TV-serie.. Tror kanskje film hadde vært bedre.. men men:) Blir sikkert kjempe bra :D

  SvarSlett
 4. JIIIPPII:) Blir spennende hvis de satser på dette her:)

  SvarSlett
 5. Er alltid på jakt etter god ungdomslitteratur til mine lånere i skolebiblioteket der jeg jobber - Delirium ser ut til å være et supert tips : )

  Leste bokomtalen din og kunne nå tenke meg å reservere denne boken på biblio. : )
  Spennende hvis den blir TV- serie i tillegg : )

  SvarSlett
 6. Touche. Solid arguments. Keep up the great work.
  Check out my website ... asuntoturkista.net

  SvarSlett
 7. Jøss. TV-serie. Dette blir spennende. ;)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.