RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

torsdag 7. februar 2013

Göteborg Book Fairs bloggambassadør i januar

Hvert år arrangeres Göteborg Book Fair i, surprise, surprise, Gøteborg. På messens nettside presenteres hver eneste måned en ny (bok)bloggambassadør. Forrige måned var det den svenske bloggeren Ingerun, fra bokbloggen Boktjuven,som ble intervjuet og der nevnte hun jammen meg Flukten fra virkeligheten.Det syntes jeg selvsagt er stor stas, da føler man seg nærmest som en kjendis ;) Et av spørsmålene i intervjuet av Ingerun var:

Har du några tips för den som är sugen på att starta en egen bokblogg?

Et av punktene til Ingerun var da det at man bør delta på utfordringer for å vise frem bloggen sin(litt sånn hallo her er jeg!) og i den forbindelse ble denne bloggen nevnt.

3. Häng med på stafett-bloggande som ALKBs bokbloggsjerka, Lyrans Tematrio och Flukten fra virklighetens "En smakebit på söndagen." Då kan du upptäcka nya bokbloggar och andra får upp ögonen för din blogg. De som läser på bokbloggar har ofta egna bloggar.
Jeg var selvsagt helt nødt til å benytte meg av en hel bloggpost for å fortelle dere om denne særdeles viktige saken.

Besøk gjerne bokbloggen Boktjuven. Lyst til å oppdage flere svenske bokblogger? Ta en titt på listen over årets bloggambassadører hos Bokmässan.Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. . Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, hvor du kan finne en oversikt over de fleste norske bokblogger

Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning?

Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

9 kommentarer:

 1. Smilte såpass av din særdeles viktige bloggpost at jeg var alldeles helt nødt til å legge igjen en kommentar. Du er altså så søt...!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk, kjære ellikken! Det er helt ok å få være søt altså :D

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Ditt flotte initiativ fortjener heder og verdighet. Gratulerer!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, Tine. Det var riktig så stas for "lille" meg ;)

   Slett
 4. Grattis! Søndagsspalten din er et flott sted for inspirasjon! Det er resten av bloggen din også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, min skjønne :)

   Slett
 5. Grattis - skikkelig stas : ) Din ukentlige søndagsevent er mitt "godis" : )

  SvarSlett
 6. Hej! Så roligt att du skrev om min blogg. (Jag upptäckte inte detta inlägg förrän nu.) Jag uppskattar verkligen "EM smakebit på söndagen". Alltid lika kul att tänka ut vilken bok jag skall ta.

  Jag tänkte ha dig som min veckans blogg förra veckan men det blev inget då, men snart så! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)