RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 17. februar 2013

Infinite Sky - En smakebit på søndag.


Infinite Sky er en rykende fersk bok(kun to dager siden den ble gitt ut) skrevet av den britiske debutanten C.J. Flood. Jeg hadde forhåndsbestilt boken og den dumpet ned i postkassen min i går, herlig! Historien handler om en vanskelig oppvekst og det hviskes om kjærlighet alà Romeo og Julie. forhold


Har du forresten husket å delta i min giveaway?

Jeg gir bort en bok på engelsk og en på norsk. Dansk, svensk, norsk eller finsk? Alle kan delta og alt jeg behøver fra deg er ønsket språk og en e-postadresse. Mer info finner du ved å følge linken.Se på det nydelige omslaget da dere, det var umulig å motstå!

Dagens smakebit

For the rest of the afternoon I lay in bed, reading Dad's book about dragonflies and drawing pictures: slashed greyhounds with bladed paws, and caravans so full of people that limbs shattered through the windows. I didn't see what the big deal was: the paddock wasn't being used, not really, except for the occasional dropping off or collecting of logs. So what?

Ha en riktig god søndag alle sammen og nyt dagen! I dag blir det kanskje en skitur på oss, skisport på tv og en tur i bursdagsselskap.

Svensk, dansk, finsk eller norsk blogger? Alle er velkomne til å delta(eller bare lese om man heller vil det) på denne ukentlige bloggutfordringen . Oppdag spennende bøker og finn nye bloggfavoritter.

Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Skriv en bloggpost hvor du deler noen valgfrie setninger fra boken du leser nå.
  OBS! Vennligst ingen spoilere. Legg inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen på denne siden for å få besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
 • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) 
 • Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday
 Loading InLinkz ...
Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. . Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, hvor du kan finne en oversikt over de fleste norske bokblogger

Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning?

Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

14 kommentarer:

 1. Åh, det var virkelig et fint omslag! :) Takk for smakebiten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig, Caz, og ja det omslaget er virkelig fint og i tillegg har det en litt ru tekstur som er god å ta på(ok, nå høres jeg sikkert helt weirdo ut her he he).

   Slett
  2. Haha, skjønner nøyaktig hva du mener ;)

   Slett
 2. Ja det var et nydelig cover! Rene nostalgien :o) Har ikke fått med meg giveaway'en, så nå må jeg klikke meg inn på linken etterpå. Jeg er tidsmessig helt på tur her i Canada - 9 timer etter Norge - så her er det ettermiddag og jeg leser smakebiter selv om det kun er lørdag :o) Ha en flott søndag der hjemme!

  SvarSlett
 3. Det var ett nydelig omslag:) Nesten lyst på boken bare av den grunn:) Takk for fin smakebit!Og kos deg masse med boken, ski og bursdagsfeiring!

  SvarSlett
 4. For et lekkert omslag!!! og nydelig smakebit! Denne boka rister virkelig! (men jeg må nok vente til den kommer på norsk ;) )
  Til dere andre bloggere: Jeg skal kommentere deres smakebiter når jeg kommer på toget i kveld!
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  SvarSlett
 5. Utrolig lekker bok. Jeg har notert den til min London-handleliste. Det er alltid godt å ha noe konkret å se etter når en tilbringer timesvis i bokhandler.
  Ha en strålende søndag!

  SvarSlett
 6. Flott omslag og fin tittel - takk for smakebiten, Mari : )

  Hva synes du om boken så langt?

  Er med i konkurransen din : )

  Riktig god søndag - skitur er bok toppen : )

  SvarSlett
 7. For en fin smakebit, og boka ser fantastisk ut. Både fint omslag og fin inni. Håper boka er bra og at jeg får tid til å lese den i år. Hehe :)

  Forresten så er fargen på lenkene dine litt vanskelig å lese for meg. Vet ikke om det er skjermen min det er noe galt med, men den ser veldig oransje ut for meg og er veldig utydelig.

  SvarSlett
 8. Låter som en härlig dag :)

  SvarSlett
 9. Et aldeles nydelig cover og veldig fin smakebit:-)Et lignende cover og da tenker jeg på den ru teksturen har jeg på en bok jeg leste i for og da måtte jeg bare få det med. Boken er notert:-)

  SvarSlett
 10. Da jeg så bildet av forsida, tenkte jeg: nydelig nostalgi, og fikk assosiasjoner til gamledagers skolebibliotek ;o) Den ru teksturen du beskriver er akkurat slik det skal være for at gjøre stilen helt gjennomført, og ut fra hva du forteller, passer det jo utmerket til historien inni boka også!!
  Herlig- og takk for smakebiten!

  SvarSlett
 11. Et virkelig fint omslag :-)Jeg er enig med Berit at det føltes nostalgisk.
  Det var en bok jeg ikke hadde hørt om, så jeg håper du forteller om den når du er ferdig :-)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 12. Jättefint omslag och smakbiten låter trevlig!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.