RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

mandag 18. mars 2013

Boken jeg nyter nå - Out of the Easy

Jeg er forelsket! I den varme skrivestilen til Ruta Sepetys, i hovedpersonen, i settingen(New Orleans) og alle de herlige, spennende og sære karakterene i historien. Med mindre forfatteren kjører ut av sporet i de siste kapitlene tror jeg Out of the Easy kan bli å finne blant mine topp 10 for 2013.


Du bør absolutt få med deg dette klippet hvor forfatteren som forteller om hvordan et par gamle operabriller ble inspirasjonen til denne flotte fortellingen:


Boken har jeg holdt på med en stund nå, men det er fordi jeg har en del annet å finne på og rett og slett fordi det er deilig å vite at historien varer lengre på den måten.


Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

2 kommentarer:

  1. Jeg elsket den forrige boken hennes, Between Shades of Grey, og plukket med meg Out of the Easy på BEA i fjor. Hadde store planer om å lese den før den utkom, men tiden har ikke strukket til. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den etter det du skriver. Liker også veldig godt måten hun skriver på.

    SvarSlett
  2. Ojojoj! TO BE READ ALARM! hehe ;) denne må jeg sjekke ut den virker jo genial!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)