RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 24. mars 2013

En smakebit på søndag - Marked(Eternal Guradians #1)

Lurer du på hva du skal lese på i påsken? Klikk deg innom hos deltakerne i "En smakebit på søndag" for inspirasjon til ønskelisten din og for muligheten til å oppdage mange flotte blogger.

 

Svensk, dansk, finsk eller norsk blogger? Alle er velkomne til å delta(eller bare lese om man heller vil det) på denne ukentlige bloggutfordringen . Oppdag spennende bøker og finn nye bloggfavoritter.

Har du husket å delta i konkurransen min hvor du kan vinne to kinobilletter til The Host?
(obs. kun for personer bosatt i Norge).

Marked har ikke et bokomslag som jeg vanligvis tiltrekkes av,
men jeg må jo si at denne fyren slettes ikke ser dum ut til å være et
eller annet jeg ikke helt har funnet ut av hva er enda...

Først en smakebit fra meg, så litt bokprat

It wasn't easy. And after ten minutes with the scissors, making no progress whatsoever, she went into the garage and came back with wire cutters.
HENTET FRA BOKEN MARKED(ETERNAL GUARDIANS #1) AV ELISABETH NAUGHTON, S. 32.

La oss begynne på siste side

Jeg bestemte meg for litt siden for å begynne bakerst i bokhyllen på min Kindle, for den har jeg klart å legge inn en rekke bøker på. En god del av disse er bøker som har vært gratis på Amazon i en begrenset periode. Flere av disse måtte jeg jo selvsagt bare ha. Boken jeg leser nå tror jeg faktisk var den aller første boken jeg lastet ned til min Kindle.

Paranormal romance

Marked(Eternal Guardians #1) av Elisabeth Naughton(høres jo unektelig ganske naughty ut!). Boken tilhører sjangeren paranormal romance og bokens målgruppe kan vel sies å være unge/voksne kvinner. Jeg er 40 sider ut i boken og spår at det vil bli sex minst engang i løpet av bokens 321 sider. Jeg kjenner det er deilig med en helt lett og underholdende historie som jeg bare kan nyte for hva den er; underholdning.


Slik så det ut når jeg sent på lørdagskvelden jobbet med mitt smakebit-innlegg:Har dere lagt planer for påsken? Kanskje har noen tilogmed laget seg en egen stabel med bøker som skal få være med på påsketur? Fortell!

RIKTIG GOD PÅSKE!Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Skriv en bloggpost hvor du deler noen valgfrie setninger fra boken du leser nå(eller annet bokrelatert du ønsker at vi skal smake på denne søndagen, litt variasjon er bare fint).
  OBS! Vennligst ingen spoilere. Legg inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen på denne siden for å få besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
 • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) 
 • Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday Loading InLinkz ... Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

19 kommentarer:

 1. Jeg reiste hjem til foreldrene mine i dag, så jeg har med meg en fin liten stabel i kofferten ja (nei, har ikke hørt om lesebrett, host, host!). En par-tre krimbøker er med, Kate Mortons nyeste murstein, et par seriebøker og Stephen Kings skrivebok. Litt av hvert, tror det blir en fin lesepåske. :)
  God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Lesebrett er superkjekt, men ikke like sjarmerende som en bokstabel. Heldigvis har jeg plass til begge deler ;)

   Jeg gleder meg veldig til å lese Kate Mortons siste bok. Hun kan kunsten å fortelle en god historie.

   Riktig god påske, Tone, kos deg med bøkene du har tatt med på tur!

   Slett
 2. Paranormal romanse høres spennende ut, synd den er på engelsk...foretrekker nok norsk/dansk.
  Har vært hjemme i Trondheim nå en uke og hadde med en stabel bøker, lest noen, tar noen med tilbake igjen, samt at jeg har seks nye jeg har kjøpt..oæææ..
  Satser på å lese et par-tre krimbøker til,alternativt bytte ut ei med noe mer feelgood, før påska er over..reiser nedover til Valdre sigjen i morra. Har arbeidspåske. God søndag.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det finnes en del overesatte bøker i sjangeren faktisk, tror det er Schibsted som selger en del bøker i sjangeren under merkelappen Nocturne. Så det er muligheter, på dansk er det sikkert et enda større utvalg.

   Tenker det var godt med et besøk i Trondheim. Noen må holde landet i gang, også i påsken og godt er det for resten av befolkningen ;)

   Slett
 3. Jeg har foreløpig bare planer om å lese en bok i påsken, nemlig "Det syvende barnet" av Erik Valeur. Den er så mange sider at jeg tror ikke jeg trenger flere bøker enn den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har sett størrelsen på boken og jeg forstår deg godt ;) Det skal bli spennende å høre om du ender opp med å like den, så en del danske omtaler på Goodreads og det var overraskende mange to'ere der.

   Slett
  2. Oisann, ja nå ble jeg enda mere spent! Merker nok fort om boken faller i smak eller ikke :)

   Slett
  3. Jeg har bare hørt skryt av den, så venter i spenning jeg også!

   Slett
 4. Paranormal romance är nog dessvärre inte alls för mig, men man ska ju aldrig säga aldrig :)

  Ska försöka passa in lite påskekrim i år. Förra året lyckades jag med konstycket att inte läsa en enda deckare till påsk. Lite konstigt för någon som oftast läser den genren :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, for da kan man risikere å måtte spise i seg de ordene ;)

   Jeg håper på å få skvist inn en krim jeg også, men vi får se om tiden strekker til.

   Slett
 5. Hmmmm....paranormal romanse bør jeg få sjekket ut for det høres spennende ut!Her blir det hjemmepåske og jeg skal lese ut noen bøker som jeg holder på med og deretter skal jeg ta for meg den godeste Jussi og journal 64!

  SvarSlett
 6. Jeg har også lastet ned noen gratisbøker fra Amazon og tror der er paranormal romance mellom bøkene :-) Jeg har ikke funnet frem påskelektyren, men reiser ikke før på tirsdag, så der er enda tid. Jeg kommer til å ta med meg krim, som det seg hør og bør, men også Kindelen og da kan det bli noe lett underholdning på meg og :-)

  SvarSlett
 7. Säkert bra med läsplatta när omslaget har råkat få den designen. :)

  Jag är en sån som alltid glömmer ladda mobilen och batteriet till kameran, så jag vågar mig inte riktigt på att skaffa läsplatta.

  SvarSlett
 8. Jag läster väldigt lite i genren paranormal romance så jag känner inte till denna boken.

  SvarSlett
 9. Jeg er igang med påskeferien allerede, og har lest ferdig Hemmeligheter av Kate Morton på vei svigers. Nå har jeg begynt på Sandmannen av Kepler og klarer nesten ikke legge den fra meg. På iPhonen skal jeg lytte til Helbredelsen av Jonathan Odell, og hvis jeg blir ferdig med alt dette, har vi kjøpt de 4 første bøkene om Avdeling Q, så da får jeg begynne med den første. Marco-effekten ga mersmak, så hvorfor ikke begynne på begynnelsen igjen :) God påske!

  SvarSlett
 10. Det er godt med lett underholdning innimellom. Nå fikk jeg lyst til å sjekke kindle-appen jeg har på mobilen, kanskje det er noe av interesse siden sist jeg var innom der :)

  SvarSlett
 11. Paranormal romance har jag inte provat!
  Vi åker utomlands i påskhelgen, men den första delen har jag tänkt ägna åt läsande. Kanske lite krim då;-)

  SvarSlett
 12. Jeg skrev innlegget mitt først og leste ditt etterpå. Litt artig når jeg lesr om bokstabel, siden jeg tok med min helt egen og enorme stabel! påsken skal tilbringes hjemme, siste halvdel vil foregå helt alene. Jeg tror nok jeg skal få kost meg masse allikevel!

  SvarSlett
 13. Jukset litt i smakebiten i dag :D God påske til deg.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.