RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 31. mars 2013

Husk å stille klokka - En smakebit på søndag

Påskeuken har gått utrolig fort og snart er det tid for strieskjorte og havrelefse igjen. Nyt dagen, ta med deg koppen og les et par smakebiter fra noen av de flinke bloggerne som deltar i "En smakebit på søndag".

 

Svensk, dansk, finsk eller norsk blogger? Alle er velkomne til å delta(eller bare lese om man heller vil det) på denne ukentlige bloggutfordringen . Oppdag spennende bøker og finn nye bloggfavoritter.Jeg forsøker å lære meg litt

Den tyske barnepsykologen Charlotte Bühler (1893- 1974) kallar perioden mellom 4 og 12 år for eventyralderen. Barn i denne aldersgruppa er på eit stadium i den kognitive utviklinga som samsvarar med den intellektuelle utfordringa eventyra representerer.

Boken BARNELITTERATUR - sjangrar og teksttpar er som dere sikkert snappet opp, på nynorsk. Dette er interessant og lærerrikt lesestoff for meg på mange måter.

Har dere hatt en fin påske? Her har vi hatt noen utrolig flotte dager med strålende påskevær. Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Skriv en bloggpost hvor du deler noen valgfrie setninger fra boken du leser nå(eller annet bokrelatert du ønsker at vi skal smake på denne søndagen, litt variasjon er bare fint).
  OBS! Vennligst ingen spoilere. Legg inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen på denne siden for å få besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
 • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) 
 • Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
 • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday
 Loading InLinkz ...

 Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

10 kommentarer:

 1. Høres ut som en lærerik bok å lese:)

  SvarSlett
 2. Påskvädret här har hittills inte varit speciellt bra, med snö och blåst, men i dag skiner solen :)

  SvarSlett
 3. Jag har haft en solig och lugn Påskhelg. Kul att du läser om barnlitteratur!

  SvarSlett
 4. Denne leste jeg som pensum for to år siden! Veldig fin og lærerik bok! :) Håper du koser deg med den! Ha en fin dag videre! :)

  SvarSlett
 5. Säkert en väldigt lärorik bok. Bilden på omslaget var väldigt söt!

  SvarSlett
 6. Takk for smakebit:) skal sannelig slenge meg på smakebit på en søndag idag:) Virker som en spennende og lærerik bok du leser nå:)

  SvarSlett
 7. Tack för smakbiten! Jag har haft en trevlig påsk med god mat och trevliga människor på besök. Vädret har varit toppen.

  SvarSlett
 8. Påsken har vært OK til tross for alt rot som følger med renoveringen av badet. Tida har flydd avgårde. Skulle ønsket at det var høyere temp ute.

  SvarSlett
 9. Den boka så ut som en jeg skulle fått tak i! Takk for smakebiten :)

  Ønsker deg en fortsatt glad siste rest av påsken!
  Pia

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.