RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 21. mars 2013

Giveaway: Vinn 2 kinobilletter til The Host og boken "Verten"

Slik ser omslaget ut på Gyldendals
movie-tie-in utgave av boken Verten.

Lyst til å se The Host på kino? Jeg gir bort to kinobilletter til The Host samt boken filmen er basert på, "Verten" av Stephenie Meyer, til en heldig vinner.Først litt reklame

Tusen takk til Norsk filmdistribusjon som sponser med billetter og bok, jeg får ikke betalt for å dele ut denne premien. Traileren der i mot vises gjennom Goviral og det er betalt reklame. Da er min samvittighet ren i mitt første reklamebaserte innlegg. Jeg forelsket meg helt i The Host den gangen jeg leste boken og har derfor ingen kvaler med å promotere det jeg håper er en spennende film basert på boken. Min omtale av boken The Host finner du her.

Spent på filmen?
Her er den nyeste The Host-traileren.


Giveaway!

Konkurransen er åpen for alle som legger igjen sin e-postadresse i Raffelcopter funksjonen. Hva er det lurer du kanskje på. Rafflecopter er en kjekk funksjon som gjør det enklest mulig for meg å kåre en vinner. Du finner skjemaet nederst i dette blogginnlegget.

Et raskt Google-søk viser bare en brøkdel av bildene som har blitt lagt ut i forbindelse med filmatiseringen.

Spenning og umulig kjærlighet

Jeg slukte boken og elsket blandingen av action og og "umulige" kjærligheten. The Host var ikke trekantdrama av typen Edward vs. Jacob slik som mange av oss husker fra Twilight, nei, her er det et tilsynelatende(?) uløselig firkantdrama. Jeg lever meg alltid veldig inn bøkenes verden dersom historien fenger meg nok og her satt jeg med et brennende ønske om at alt måtte ordne seg for det beste for alle de involverte. Har du ikke lest boken så skal jeg ikke avsløre mer, da skal du få oppleve det hele på skjermen.

 

Skuespillerne

Jeg var like giret som et lite barn kvelden før kvelden, da det ble annonsert at The Host skulle filmatiseres. Da det ble annonsert hvilke skuespillere som var valgt ut til å spille i filmen, ble jeg litt skuffet. De så jo så mye yngre ut enn det inntrykket jeg satt igjen med etter å ha lest historien. Heldigvis kunne Elena fra Boknerdens Bokblogg berolige meg med at Max Irons, Saoirse Ronan og Jake Abel alle var flinke skuespillere. Det er jente med god smak, så jeg slo meg til ro med det.

I ettertid har jeg også sett flere av filmtrailerene og vent meg til ansiktene, du vet litt slik som når du har hørt en sang èn gang så syntes du den er kjip, har du hørt den tre ganger er den ikke så aller verst. Jeg troen på at dette prosjektet kan være et veldig vellykket et. Måtte slutten av mars snart komme!

Et lite sidespor helt på slutten. Jeg ELSKER Imagine Dragons sin sang Radioactive, som brukes i promoteringen av filmen og den fine sangen fortjener en egen YouTube link.

a Rafflecopter giveaway


Har du lest boken?
Skal du se filmen?
Gleder du deg like mye som meg?
Tell me all about it i kommentarfeltet.!Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.
Enhanced by Zemanta

18 kommentarer:

 1. Jeg kunne godt tenkt meg å få se den filmen. Er i overkant glad i å se film ;)

  Jeg har en award til deg om du vil ta imot?
  http://www.egedenne.com/2013/03/another-reality-award.html

  God påske :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra :) Tusen takk for en hyggelig award. Jeg deler ikke videre, men syntes det er utrolig fint å bli beæret med den flotte prisen ;)

   Slett
 2. Jaaa! JAAAAA! Har sett trailerane å di va sjikkeligt kule! Det syns samboen min åg! Koffer EG ska vinna? For det atte eg e vørth it - åff kårs! ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åff kårs er du det, Marianne ;) Gudd løkk tuu ju!

   Slett
 3. The Host er min "all time" favoritt bok. Kan ikke helt sette fingeren på hva som har gjort meg så hekta, men har lest boka utrolig mange ganger. På en dårlig dag finner jeg favoritt avsnittene mine og leser de. Da stiger alltid humøret ;) Jeg var veldig skuffet i starten da jeg så de første bildene og traileren, skuespillerne ble helt feil. For meg var de alt for unge, og Ian ikke kjekk og mandig nok. (Kan ha noe å gjøre med at jeg er 32 år og ikke 16 :) Men som du skrev, etter x antall eksponeringer til bilder og trailere har de grodd på meg. Gleder meg veldig til filmen! Flott blogg forresten, har fulgt deg en evighet :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, Kine!

   Hvilket sitat liker du best? :) Jeg leser så sjeldent bøker om igjen, men det tror jeg bare er noe jeg må ta meg tid til. Enkelte bøker er skapt for å bli lest mer enn èn gang.

   Slett
 4. Jeg har lest boken og gleder meg til å se filmen:) Skal se den til onsdag til uken sammen med en venninne, gleder meg som en unge til denne filmen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper filmen svarer til forventningene(dine og mine :D).

   Slett
 5. Jeg har vel lest boken godt over 20 ganger, og oppdatert meg på filmen så og si hver dag i over 3 år. Det er min absolutte favorittbok, det er nesten så ille at jeg kan den utenat :) Jeg har i hvert fall så og si sett filmen allerede (utenom noen få scener), og jeg kan si at den er helt fantastisk! Ronan og Hurt er helt supre i rollene, og Niccol har skapt en helt annen versjon av historien (jeg skal ikke si mer, det får bli en overraskelse). Dere burde virkelig glede dere. Det gjør i hvert fall jeg :)

  Du burde virkelig lese den flere ganger, og om du ikke har lest den på engelsk, er det er must. Kvaliteten er mye bedre, samt at navnene høres bedre ut.

  SvarSlett
 6. Jupp, uglylizz78@gmail.com

  SvarSlett
 7. Har lest boken , og diger den- håper bare filmen svarer til forventningene:)

  mvh
  kjerstin
  wilak@online.no

  SvarSlett
 8. Jeg er med :D
  Rannveig Kh
  rankh@hotmail.no

  SvarSlett
 9. ღϠ₡ღ✿ ❀ ✿ღϠ₡ღ


  Blir veldig gjerne med! =)
  Kunne gjerne tenkt å tatt med min mor på denne, hun har veldig lyst å se denne! :)

  God Påske! :) ღ

  charlotte_kolnes@hotmail.com

  ღϠ₡ღ✿ ❀ ✿ღϠ₡ღ

  SvarSlett
 10. Du kan roligt gå i gang med den. Den er god :D

  Jeg har faktisk ikke læst The Host. Prøvede engang, men stoppede. Men det er laaaang tid siden nu, så måske skulle jeg give den en chance igen? Den burde ligge ude i mit pulterrum et eller andet sted hehe.
  Skal ind og se filmen på torsdag, det glæder jeg mig til :)

  SvarSlett
 11. Oooh yes! Krysser fingrene :)

  SvarSlett
 12. Åhh.. helt enig.. Da eg så traileren første gangen, tenkte eg akkuratt det samme som deg.. At skuespillerne var alt for unge..

  Men er litt over det... Nå vil jeg bare snart se filmen xD hehe lei av å vente :P
  Elsket boka.. Og har siden jeg leste den første gangen for mange mange år sida.. Tenkt på at jeg har utrolig lyst til å lese den igjen.. Og sjeldent jeg har lyst til å lese en bok 2 ganger.. for å si det sånn :P Så det sier litt hehe


  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.