RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

tirsdag 23. april 2013

Giveaway: Vinn en bokpakke i anledning Verdens bokdag!

I anledning Verdens bokdag holder jeg en liten konkurranse. Du kan vinne en pakke som består av noen av mine personlige favorittbøker. Du kan melde deg på frem til selveste Frigjøringsdagen, 8.mai. Lykke til!Favoritter

Bokpakken inneholder noen av mine absolutte favorittbøker, noe jeg syntes er svært passende for verdens bokdag. Dette er bøker jeg nok kanskje aldri hadde funnet eller frivillig plukket ut hadde det ikke vært for alle de fantastiske bokbloggene der ute. Så tusen takk til alle dere som får meg til å prøve nye ting innimellom ;)

Dette er pakken du kan vinne(linker til mine skriblerier):

Høsten av Jan Henrik Nielsen - en varm og vemodig dystopi, fylt av håp og med en herlig beskrivelse av to sterke søstre.

Enders spill av Orson Scott Card - en skremmende, altoppslukende og rett og slett knallgod bok om 6 år gamle Ender som må redde verden!

Guernsey forening for litteratur- og potetskrellpai av Mary Ann Schaffer - sett deg ned i godstolen og nyt denne historien. Jeg blir varm inni meg bare av å lese den merkelige tittelen.

Song for Eirabu av Kristine Tofte - En fantastisk fin norsk fantasybok som får selv den mest inngrodde nynorskhateren til å forelske seg i vårt vakre sidemål få sider inn i historien.

På engelsk:
Jellicoe Road av Melina Marchetta - Her må jeg bare benytte meg av ordene jeg skrev i omtalen min av boken: "Jellicoe Road vil få deg til å le, å føle glede, sorg, sinne, intens lykke. Jeg har grått flere steder i løpet av historien, allikevel så gir boken meg en god følelse. Det er ikke bare sorg, dette er livet ".

Code Name Verity av Elizabeth Wein - Spennende og nervepirrende om vennskap mellom to unge kvinner under 2.verdenskrig. Den ene er pilot og den andre er spion. Jeg får tårer i øynene bare av å skrive tittelen i denne bloggposten. Som jeg har uttalt tidligere er dette boken jeg virkelig ville kjempet for om det kom romvesner på besøk for å tømme bokhyllene mine.

Hvordan melder du deg på? 
Fyll ut Rafflecopter skjemaet, enkelt og greit. En e-postadresse i kommentarfeltet regnes altså IKKE som en påmelding. Hvorfor? Trekningen er så mye enklere for meg når det gjøres via Rafflecopter. Lykke til! Konkurransen sponses av meg privat.

a Rafflecopter giveaway

Det er flere bokbloggere som feirer i dag! Bokelskerinnen og Bokvrimmel har begge to konkurranser hvor du kan vinne bøker. Det er blogger som er verdt et besøk enten de har konkurranser gående eller ei!


Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

35 kommentarer:

 1. Jag deltar inte eftersom jag redan har eller har läst flera av böckerna. Vill bara säga att rad 1 består av utmärkta böcker. Rad 2 kan jag inte alls uttala mig om. :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Da har du noe å sette på ønskelisten din, Marika! Så bra at du kan bekrefte at det er gode bøker ;) Det er mange timer med gode leseropplevelser der.

   Slett
 2. Så flott give away :) Gratulerer med bokdagen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hipp hipp! Håper du hadde en flott bokdag, Pia :)

   Slett
 3. For en flott giveaway!! Nå skal jeg sporenstreks melde meg på :) Grattis med bokdagen, forresten :)

  SvarSlett
 4. Jeg feirer både bokdag og kvinnedag, og til og med bursdag midt i mellom, så jeg melder meg på, og krysser fingre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er aldri feil med så mange flotte dager på rad, Tine ;)

   Slett
 5. Gratulerer med overstått bokdag,Mari! Har ennå ikke fått kjøpt Jellicoe Road eller høst og det er to bøker jeg ønsker meg fordi du har tipset om dem, så tusen takk for det. Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er begge flotte bøker som ga meg noen timer med både gode og rørende leseropplevelser. Godt skrevet og troverdige historier på hver sin måte.

   Slett
 6. Så bra Giveaway! Jeg blir selvfølgelig med på denne. Ville bli veldig glad hvis jeg vant en slik flott bokpakke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du vil være med i trekningen, Åslaug. Lykke til :)

   Slett
 7. Helt suveren! :)

  Håper jeg vinner!

  Øystein W.

  kirgi2002@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Superfin giveaway du har, Mari - jeg har deltatt (håper det ikke ble mer enn én gang, ble noe kluss da jeg forsøkte meg fra mobilen).

  SvarSlett
  Svar
  1. Ble det to skal jeg slette duplikatet jeg, flott at du sa i fra og lykke til :)

   Slett
 9. Svar
  1. Ja, og jeg er like spent på hvem som vinner som det dere er.

   Slett
 10. Kjempe fin Giveaway..

  Jeg må seriøst få lest Jellicoe road og code name verity.. Siden du hele tiden roser dem :D hehe

  SvarSlett
 11. Jeg er med :)

  Hilsen Katrine Helle

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott, og lykke til, Katrine :)

   Slett
 12. Woho, for en stor og deilig bokpakke! Du er snill du!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg kan jo ikke si at jeg er så slem hehe, men dette er bøker jeg håper flere vi lese. Det er min skumle baktanke MOHAHAHA, kanskje noen plukker opp bøkene i etterkant selv om de ikke vinner pakken?

   Slett
  2. Det skal du ikke se bort fra. Song for Eirabu av Kristine Tofte står allerede på leselisten min og Code Name Verity av Elizabeth Wein har DU allerede fått meg til å skrive ned tidligere ene og alene fordi 'Spike' fra Buffy er oppleser? Husker jeg rett nå? Jeg bestemte meg sporenstraks for at den må jeg HØRE ikke lese. Jeg er helt fjortis når det kommer til han..

   Slett
  3. Nei, det er vel Dresden files du tenker på av Jim Butcher. Code Name Verity har en kvinnelig oppleser, det er definitivt ikke Spike he he.

   Slett
  4. Å jaa, HA HA HA. Jammen da får Code name verity stå på leselisten min og Dresden files havner der I TILLEGG (på lydbok).

   Slett
 13. Ja, dette må jeg melde meg på! ;)
  Flott bokpakke!

  SvarSlett
 14. Ville bare stikke innom for å takke for hyggelig kommentar :-) Koselig at du likte bloggen min, skal ikke påstå at jeg den mest aktive bokbloggeren men prøver å skrive et innlegg i nye og ne :-)

  Flott bokpakke du gir bort, hørtes veldig spennende ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ikke så farlig, et innlegg i ny og ne er mer enn nok til å kvalifisere til å være bokblogger ;)

   Slett
 15. Det var litt av ein bokpakke. Både Eirabu og Jellicole Road står på lista mi, så denne håper eg eg vinn!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har du ikke lest Eirabu enda, Bjørg? Kristine Tofte er etter min mening en meget dyktig forfatter, jeg falt pladask for måten hun benytter vårt vakre nynorsk på.

   Slett
 16. Så flott giveaway. Blir selvsagt med :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig, Lene. Masse lykke til!

   Slett
 17. Hei Mari! Super giveaway!
  Har ikke lest noen av bøkene,
  men jeg elsker bøker, så hos meg vil de bli tatt godt vare på, lest og sendes så ut på tur via bookcrossing.com, slik at andre også kan nyte godt av dem, om de da ikke er så fantastisk gode, at de må være i hyllen og tilgjengelig, som det er med enkelte bøker. Flott blogg.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.