RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

lørdag 8. juni 2013

Stem på den beste smakebiten - En smakebit på søndag

Jeg orker faktisk ikke å lese om dagen, og det er litt trist å - buhu. Jeg er nemlig i "venter på brillemodus". Derfor er det også bare smakebitpostene som lever akkurat nå. Når det er sagt så håper er at mange andre koser seg med gode bøker i deilig sommervær om dagen. Er du nysgjerrig på hva andre har lagt i lesebunken for sommeren? Da bør du ta turen innom Anitas blogg og hennes blogghopp om sommerlektyre. 


Denne helgen står i fotballens tegn her i huset. Her er vårt eldste barn som
leker med  en sånn diger ball til å ligge inni i pausen mellom to kamper.
 


Brillefin

Årsaken til at jeg ikke lese, leser, og tydeligvis ikke kan skrive om dagen heller ;P, er at jeg har slitt med en irriterende hodepine i det siste. På fredag var jeg på synstest og det viser seg at jeg har skjeve hornhinner på begge øynene(1 på ett og 2 på det andre for de tallene gir mening til). Derfor gleder jeg veldig til uka som kommer, da får jeg meg briller! Det burde jo feires med en vlog for å vise mine nye, kule briller, eller? Har hørt det er poppis med innkjøpsfilmer ;)

Noe nytt - stem

Det finnes en stemmefunksjon på siden hvor jeg skreddersyr linkefunksjonen her på bloggen, og den har jeg lyst til å teste ut. Bare for å gjøre noe litt nytt til en forandring. Fungerer dette som det skal vil du ha anledning til å gi en stemme på de to smakebitene du likte best denne søndagen. Stemmefunksjonen skal være åpen frem til tirsdag. Have fun! Dette er kun for moroskyld.

Inlinkz har også pusset opp sidene sine og jeg håper det betyr at problemene enkelte har hatt i det siste har forsvunnet for godt.

Svensk, dansk, finsk eller norsk blogger? Alle er velkomne til å delta(eller bare lese om man heller vil det) på denne ukentlige bloggutfordringen . Oppdag spennende bøker og finn nye bloggfavoritter.

Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Skriv et innlegg på din blogg hvor deler noen valgfrie setninger fra en bok eller noe som er relatert til bøkenes verden. Vennligst ingen spoilere. Legger du inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen her får du besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
 • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) 
 • Twitrer du postene dine så kan du gjerne bruke samme hastag som meg: #smakebit.
 • Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


11 kommentarer:

 1. Det är en jobbig tid innan man upptäcker att man behöver glasögon. Hoppas det blir bättre när du fått dem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gjør jeg også, forhåpentligvis er det ikke mange dagene igjen til brillene er her. Jeg venter på en tekstmelding fra optikeren som sier løp og hent :)

   Slett
 2. Lykke til med brillene, håper hodepinen fordufter :) Hos oss er det også fotball for alle penga, men heldigvis er pappaen like interessert, så jeg "slipper unna" det meste. Skal på kamp idag, (hvis jeg ikke er inne i et veldig spennende kapittel i Politi)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, Tine :) Ja, sånn kan det være om man er midt i en god bok. Personlig syntes jeg det er så morsomt å være med at lesestoff må vike for heiarop(ja, jeg er en av de mødrene he he ;)).

   Slett
 3. Jag fick också glasögon (för 4-5 år sen) efter en tid med huvudvärk. Det hjälpte verkligen! Hoppas det gör det för dig också.

  SvarSlett
 4. Lykke til med brillene! Det blir fotballkamp hos oss også i dag, men heldigvis litt senere :)

  SvarSlett
 5. Blir nok deilig å få brillene:) Kjenner selv at jeg må se få sjekket synet mitt. Er evigheter siden sist.

  SvarSlett
 6. Så godt det er at du skal få briller, så hodepinen stikker av:) Stilig med briller:)
  Ønsker deg en fin søndagskveld!:)

  SvarSlett
 7. Hvor stemmer jeg? Er jeg blind nå eller kanskje jeg også burde finne frem brillene mine. Gjør det jeg, lenge siden jeg har brukt de!! Faktisk vet jeg ikke hvor de ligger! Sukk.

  SvarSlett
 8. Håper du får brillene fort og at de hjelper deg!!! ♡
  Vet hvordan du har det. Jeg tok synstest i vår og den første optikeren, som ikke gjorde en god nok jobb og som er årsaken til at jeg måtte tilbake til brillebutikken for ny undersøkelse og samtale med ny optiker, fant ut at jeg hadde kun20% syn på det ene øyet og 50% syn på det andre. Ikke rart øynene gikk i kryss og jeg syntes bokstavene var veldig små blitt...... Tøft for en som alltid har elsket å lese og plutselig få beskjed om at man nesten ikke ser. ;-) Hodepine har jeg heldigvis svært sjelden!!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.