RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 2. juni 2013

En smakebit på søndag

I dag skal dere få en ekte smakebit fra min arbeidsdag denne uken. NAM!


Vi har tatt arbeidsplassen vår med inn i det "nye" århundret med ny profilering og et nytt, morsomt navn(syntes vi selv). Kul kake?

Noe nytt
På jobb har vi arbeidet med noe litt annerledes i det siste. Derfor har det blitt lite lesing, samboeren min og jeg var på jobb til halv to natt til fredag. Vi gjorde siste forberedelser til avsløringen av ny firmaprofil for resten av gjengen vi jobber med. Morsomt, men veldig slitsomt også.


London

Jeg har tidligere delt en smakebit fra boken Renegade av Amy Carol Reeves, den er jeg enda ikke ferdig med. Ting tar tid om dagen, og jeg lider av bloggers guilt.

Her er ny liten smakebit fra boken:


Har du problemer med linken i dag så legg igjen en kommentar så skal jeg fikse det for deg. Forstår ikke helt hva som er årsaken til at noen har hatt vansker i det siste, men jeg håper alt fungerer som det skal i dag.

Ha en super søndag alle sammen!

Svensk, dansk, finsk eller norsk blogger? Alle er velkomne til å delta(eller bare lese om man heller vil det) på denne ukentlige bloggutfordringen . Oppdag spennende bøker og finn nye bloggfavoritter.

Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Skriv et innlegg på din blogg hvor deler noen valgfrie setninger fra en bok eller noe som er relatert til bøkenes verden. Vennligst ingen spoilere. Legger du inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen her får du besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
 • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) 
 • Twitrer du postene dine så kan du gjerne bruke samme hastag som meg: #smakebit.
 • Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


 Loading InLinkz ...


24 kommentarer:

 1. En ganske så bestemt smakebit denne gangen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er en bestemt ung dame jeg leser om :)

   Slett
 2. Bestemt som Astrid sier, og spennende!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er spennende og mystisk med flere hemmeligheter i familien, slikt kan man like!

   Slett
 3. Ibland tar livet över helt enkelt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, og denne våren har det vært mye av det :)

   Slett
 4. Spennende høres det ut å arbeide med noe nytt, skjønner lesing tid blir d lite av da:) Takk for spennende smakebit! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hat virkelig vært morsomt, og på høy tid. Firmaet hadde tidligere et personnavn, og det var tidligere eiers. Greit å ha et navn som ikke er knyttet til en enkelt person, syntes vi.

   Slett
 5. Grattis med ny firmaprofil - kjempespennende! Kaken var lekker, og loggoen og firmanavnet får tommelen opp fra meg : ))

  Kort og klar smakebit - figuren i teksten har klare meninger. Takk for smakebiten og riktig god søndag til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, dez! Vi har forsøkt å være litt kreative :)

   Ja, hovedpersonen er bestemt og sterk, det liker jeg. Jeg støtter nok ikke drapstankene hennes, men denne Max fortjener dom, det er sikkert og visst.

   Slett
 6. Ja det var en läcker smakbit!

  SvarSlett
 7. Forståelig at det blir lite lesing når det jobbes med ny firmaprofil - gratulerer! Skikkelig stilig kake :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Kaken smakte godt også, men den er av typen man ikke orker mer enn ett stykke av gangen av. Mektig så det holder, så selv om vi var 15 stykker på kake var nesten halve kake igjen. Den har til og med overlevd kaffegjester i helgen, enda er det en god del igjen.

   Slett
 8. Gleder meg til smakebitene hver søndag! Men fremdeles klarer jeg ikke å linke hit fra bloggen min. Var det du som fikset det sist søndag? Må få gjort noe med bloggen min, da det er flere feilmeldinger der. Ha en fin dag, Mari!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var meg :) Hva slags feilmeldinger får du på bloggen din? Takk det samme til deg :)

   Slett
  2. Takk for hjelpa! Når jeg skal legge inn nye bøker lest 2013 på Side, fungerer ikke HTML, så jeg må gå via 2012, og så gå tilbake til 2013. Meldingen jeg får opp da, og plutselig ellers også er :Oisann, dette er en feil. Kode bx-5dvf4a. Vet ikke om det er dette som er årsaken til at jeg ikke klarer å linke til deg, for en gang brukte jeg pc-en til dattera mi, og da gikk det.

   Slett
 9. Snygg tårta och tack för smakbiten!

  SvarSlett
 10. Takk for smakebit. For første gang på lenge klarte jeg å lese en engelsk smakebit uten å få flimring foran øynene. Kommer vel av at det ikke er lenge siden jeg leste en engelsk bok. Men jeg har problemer med linking av innlegget også denne søndagen. Det stopper seg når den skal hente opp bilde fra innlegget. Da står den og går og går. Det har skjedd før og da har jeg gått til valget om å hente bildet fra min maskin. Men nå vil den ikke det heller. Og da stopper det seg selv. Har ingen andre problemer med maskinen min.

  SvarSlett
 11. Hei Mari! Eg har skrevet smakebit, men får ikkje til å legge inn bilde. Linken kjem her: http://serieavhengig.blogspot.no/2013/06/smakebit-pa-ein-sndag-nr-50.html

  Elida

  SvarSlett
 12. Tack för smakbitarna! Låter som en spänannde bok och tårtan såg god ut - var säkert god också. :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.