RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 30. juli 2013

Notabene verdig?Okei, så er det kanskje ikke helt Notabene post verdig da, men i juli fylte jeg 30-år, og på fredag ble det feiret med gode venner. Jeg fikk, blant annet, et par gavekort på det lokale kjøpesenteret, og der har vi to bokhandlere(uheldigvis?). Dere kan jo gjette hva jeg brukte pengene på? :O
Kate Mortons nyeste, Hemmeligheter, måtte jeg bare ha! Tusen takk til Anja som minnet meg på boken i Facebook-gruppen Boksnakk, jeg hadde helt glemt at den hadde kommet ut.

Fortellingen i fiolinen av
Natasha Solomons har jeg ønsket meg helt siden jeg leste at Bokelskerinnen skrev at de som liker Kate Morton bør merke seg denne forfatteren. Ellikken har forresten skrevet en god omtale av boken, les den! Hei, Ellikken! Vet du forresten at du er sitert på innsiden av omslaget i pocketutgaven av boken?

Jussi Adler-Olsen og Marco-effekten var selvskreven! Mannen som fikk meg til å virkelig oppdage krim i bokform. Kvinnen i buret, som er den første boken i denne serien om Avdeling Q, var bare knallbra!

Jeg har bare hørt gode ting om den nye boka til Neil Gaiman, The Ocean at the END of the lane, og selv om jeg har til gode å lese noe jeg liker av Gaiman så gir jeg meg ikke. Jeg har tilgode å forsøke meg på Elins Gaiman-favoritt Neverwhere, den må ihvertfall leses før jeg gir opp. Elin har forøvrig laget en videoanmeldelse av boken og den kan du se her.


Hva tror du om bursdagsfangsten min?
Byr den på gode leseropplevelser mon tro?

23 kommentarer:

 1. Du har fått deg noen fine bøker der. :)
  Hemmeligheter og Fortellingen i fiolinen er bøker jeg liker godt og jeg er selv i gang med Marco-effekten. Neil Gaiman har jeg aldri lest noe av, men kanskje jeg burde prøve? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det håper og tror jeg du har rett i, Anja :) Gi Gaiman et forsøk, det hadde vært spennende å se om du liker forfatterens historier. Han har en utrolig stor gruppe trofaste følgere, så noe er det helt klart med bøkene denne mannen skriver.

   Slett
 2. Gratulerer med merkedagen!
  Jussi ruller!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :D Jussi ruuuuuler, men jeg engster meg litt for at han er i ferd med å kjøre seg inn i en sti som er godt opptråkka. Jeg vil gjerne at han bryter mønsteret sitt litt mer, det er ikke alltid oppskriftshistorier fungerer i lengden.

   Slett
 3. Gratulerer med overstått rund fin dag. Flotte bøker du har snopt deg, har lest Hemmeligheter, Fiolinen..., og Marco-effekten og likt dem alle veldig godt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det lover jo godt for meg, Tine. Herlig, og tusen takk skal du ha :)

   Slett
 4. Spent på hva du synes om Fortellingen i fiolinen. Den er kjempefin :) Gaimans bok har jeg kjempelyst til å lese, og skal gjøre det på norsk tenker jeg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er vel ikke så lenge til den skal utgis av Vendetta kanskje? Jeg har ikke fått med meg noen dato, bare at den skal komme.

   Slett
 5. Jeg likte også veldig godt Fortellingen i fiolinen så spent på hva du syntes om den,ellers er det en fin bunke du hadde med deg hjem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, bunken er veldig fin. Vi får håpe den er like fin å lese som den er å se på ;)

   Slett
 6. Gratulerer med dagen som var :) Og Fortellingen i fiolinen er fin, gled deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg gleder meg veldig :)

   Slett
 7. Gratulerer med vel overstått dag, syns du brukte pengende dine innmari fornuftig :):)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant? :) Noen kjøper klær og sko, jeg bøker he he.

   Slett
  2. Og tusen takk for gratulasjonen!

   Slett
 8. Hemmeligheter av Kate Morton har jeg også i hylla. Har planer å lese den i høst. Leste En svunnen tid av samme forfatter i fjor og falt for Mortons skrivemåte. Så gleder meg til å ta fatt på en bok igjen av henne når den tid kommer. Liker måten hun blander nåtid og fortid på og denne spesielle atmosfæren hun skaper.
  Kos deg med bokhaugen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Høsten er jo i grunnen den perfekte Morton tid. En mørk oktoberkveld med Mortons ord som selskap, noe varmt i koppen, et pledd og en godstol er jo lykke :)

   Slett
 9. Gratulerer så masse med voksendagen! 30-årene er en gullende fin tid, du har masse å se frem til :)

  - Nå også med gullende fine bøker. Hurra nok en gang!

  Håper Fiolinen faller i smak. Ord om blurb falt meg til øre (det heter neppe det, gjør det vel?) i mai, og jeg har etter den tid bladd opp boken i enhver kiosk jeg har frekventert for å se, glise og rødme.

  Enda godt det er en bokanbefaling jeg kan stå inne for :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, kjære deg! For en vidunderlig reklame for 30-årene, jeg gleder meg til fortsettelsen :)

   Jeg skal si i fra om jeg stoler på deg etter at jeg har lest boken, ho ho ;) Greit at sitatet er hentet fra en omtale som faktisk er positiv ja, og ikke noe positivt som er sakset fra en omtale hvor resten av skriveriene er negative. Det har vel vært en og annen kritiker som har opplevd lignende tilfeller.

   Slett
 10. Gratulerer med vel overstått! Så ut som en fin bok-fangst. Selv var jeg litt sånn ja og tja til både boka til Solomns og den nye til Morton, men Jussi ruler! Håper uansett at du vil kose deg med presangene. Bøker er fantastiske gaver!

  SvarSlett
 11. Gratulerer med dagen som var! Jeg ELSKER at du inkluderte Gaimans Ocean at the end of the Lane! Den boka fengslet meg totalt, og jeg var helt utkjørt etter å ha lest den, men utkjørt på den beste måten :)Jeg håper du får oppleve Gaiman-magien i denne boka, jeg er helt oppslukt av den mannan :D Nyt bokhaugen din ! :)

  SvarSlett
 12. gratulerer så mye med fylte 30 og velkommen i 30-årsklubben;-) Godt valg å bruke gavekort på bøker. Jeg har også skaffet meg Neil Gaiman sin siste, men i motsetning til deg likte jeg den jeg har lest, The Graveyard Book. Hvilken har du lest som du ikke likte?

  SvarSlett
 13. Gratulerer med overstått 30 års dag!:)Hurra hurra! Herlige kjøp du har gjort deg. Liker også Jussi Adler-Olsen, har lest første boka. Mange av disse kunne jeg også ha tenkt meg å lest, som Fortellingen i fiolinen. Kos deg masse med bøkene og ha en herlig lørdag!:)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.