RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

lørdag 24. august 2013

Boken du skal lese dersom du har bruk for en lykkepille: LOU - Dagboksdager av Julien NeelFranske Julien Neel har skrevet og illustrert historiene om LOU. Hovedpersonen i bøkene er den smarte og til tider ganske dramatiske 12-år gamle LOU. I denne første boken følger vi med på mor og datters ikke fullt så vellykkede kjærlighetsliv. En historie som er minst like fengende for ungdom og voksne som for lesere på LOUs egen alder.

Historiene er både morsomme og gjenkjennelige, jeg lo faktisk høyt flere ganger og det er ikke ofte at det skjer. Personlig syntes jeg forfatteren Neel, som er mann, gjør en glimrende jobb med å portrettere en troverdig, forelsket 12 år gammel jente.

Fun fact: Lous mamma er gamer og Buffy-tilhenger!

Et lite utdrag fra Lous verden, her fremfører hun et selvlagd teaterstykke foran klassekameratene sine. Klikk på bildet for å lese teksten(beklager at jeg mishandlet bildene):Boken har jeg kjøpt hos ARK. Ha en super lørdag.

5 kommentarer:

 1. Takk for boktips!:)
  Likte illustrasjonene!
  Herlig innlegg!

  SvarSlett
 2. Åh! DENNE fikk jeg kjempelyst på :) Elsker dagbøker. Goa helgå!

  SvarSlett
 3. Er veldig glad for at jeg ikke trenger en lykkepille. Har ikke lest tegneserier siden jeg sluttet å lese Donald som 10 åring, så dette er nok ikke for meg. Gleder meg til å lese alle smakebitene i morgen:)

  SvarSlett
 4. Jeg er dårlig på å lese tegneserier,men det er noe jeg har planer om å få gjort noe med. Denne fikk jeg lyst til å lese:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)