RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 25. august 2013

Sommerblues - En smakebit på søndag

 

Æres den som æres bør. Astrid Tereses smakebit fra Ekstremt nært og utrolig høyt av Jonathan Safran Foer fikk flest stemmer i forrige ukes smakebitavstemning. Gikk du glipp av den i forrige uke kan du gjerne lese den nå. 

Jeg leser såvidt


Mye har skjedd denne uken, skolen har begynt igjen, jeg har endret arbeidstid og begynner tidligere om morgenen og nå i helgen er det fotballcup. Mange morsomme ting som skjer med andre ord, midten av august er hektisk, men på en fin måte. Da er det så deilig å slappe av med historiene om Lou, som jeg nevnte i går er det en skikkelig lykke-latterpille, som virkelig kan anbefales uansett alder(ikke barn). Her er en smakebit fra Lou og mammas hverdag, her i en situasjon hvor de gjerne skulle ha rukket toget:Hva har du lest på i helgen?
Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Du deltar når du selv føler for det, om det er en søndag pr. år eller hver uke :) Utfordringen er en fin måte å få vist frem bloggen sin på, et lite "Hei, her er jeg", spesielt for de som er nye i det store ville blogglandia.
 • Skriv et innlegg på din blogg hvor deler noen valgfrie setninger fra en bok eller noe som er relatert til bøkenes verden. Vennligst ingen spoilere. Legger du inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen her får du besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
 • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) Kreativitet fanger lesernes oppmerksomhet.
 • Twitrer du postene dine så kan du gjerne bruke samme hastag som meg: #smakebit.
 • Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.14 kommentarer:

 1. Har vært en travel uke her også,det er herlig at hverdagen er her men det er tøft å komme i gang igjen. Bøkene om Lou må jeg titte litt nærmere på tror jeg for de virker morsomme. Smakebiten min kommer i morgen formiddag, jeg ser frem til en herlig søndagsfrokost med en "smakebit-runde",det er liksom ikke skikkelig søndag uten. Takk for smakebiten og ha en god natt:)

  SvarSlett
 2. Hehe..kul smakebit Mari! Ja, det er travelt her og..masse jobbing og jeg flytter om en uke. Da resier ejg på lang ferie etter det, men prøver å holde liv i blogginga på reisen Ha en fin søndag.:)

  SvarSlett
 3. Takk for "lykke-latterpille" smakebiten! ;)
  Vi behøver litt humor i hverdagen!
  Håper du får en fin søndag - god bok! :)

  SvarSlett
 4. Morsom smakebit du ga oss i dag :) I helgen har jeg lest Nesten for alvorlig, og ja den ble nettopp det. Lørdag leste jeg Over det kinesiske hav av Gaute Heivoll - en fantastisk bok, jeg satt hele dagen. Sent i går kveld begynte jeg på Valentina, og fant frem Kaffe med musikk, hvis jeg trenger litt avveksling.
  Ha en strålende søndag!

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten. Känns igen, det är inte alltid som jag har tiden på min sida.

  SvarSlett
 6. Hehe, herlig smakebit!:)Lou bøkene må jo være fine gavebøker:)
  Ønsker deg en herlig søndag!

  SvarSlett
 7. Herlig! Denne boken skal jeg notere meg, jeg er ganske overbevist om at behovet for en lykkepille kommer snart ettersom høsten ser hektisk ut :)

  SvarSlett
 8. Jeg har akkurat lest ferdig 'Til døden skiller oss ad', og ønska meg noe helt fritt for ondskap når jeg skal finne noe nytt å lese. Dermed bestilte jeg de to Lou-bøkene du har vist fram her, jeg! Må vel finne noe anna uskyldig å lese fram til de kommer, men den som venter på noe godt, osv ;o)
  Gleder meg til å lese dem- og gleder meg til å gi dem videre til de to niesene mine på 9 og 12 etterpå!

  SvarSlett
 9. Den var fint tecknad! Undrar vad som händer med katten sen...

  SvarSlett
 10. Smakebiten minnet meg om en drøm jeg hadde denne uka. Om å rekke en ferge, og alt var kaos og heldigvis var det en drøm. Kanskje har det som du skriver, endringer august. I mitt tilfelle er det dattera mi som er begynt på videregående med en idiotisk timeplan og dårlig bussforbindelse hit vi bor. Men det går seg vel til etter hvert tenker jeg.

  SvarSlett
 11. Lou må leses, forstår jeg. Mistenker at eldstedattera også vil sette pris på dem.

  SvarSlett
 12. Söt och rolig smakbit. :) Lou-serien är tydligen väldigt populär.

  SvarSlett
 13. Så hyggelig! :-) Men så er da også Ekstremt nært og utrolig høyt en fin bok!
  Disse tegneseriene "smugleser" jeg på jobb. De er morsomme og fine snes jeg :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.