RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 3. august 2013

Er dere lei en smakebit på søndag?Det må snart begynne å nærme seg 200 søndager som den sosiale bloggutfordringen min "En smakebit på søndag" har blitt postet. På det meste har det vært over 40 deltagende bokblogger på en søndag, både norske, danske, svenske og finske bloggere har bidratt. Det er ganske så fantastisk! Men kjære medbloggere begynner dere å bli mette, eller orker dere 200 søndager til fra meg?


Jeg holder på med et par bøker på en gang, en av disse er "Den fortrolige" av Hélène Grémillon. Paris, brev fra en ukjent avsender og hemmeligheter er bare noe av det jeg har fått snusen av i denne, så langt, gode debutromanen. Her er min smakebit til dere i dag:


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
 • Du deltar når du selv føler for det, om det er en søndag pr. år eller hver uke :) Utfordringen er en fin måte å få vist frem bloggen sin på, et lite "Hei, her er jeg", spesielt for de som er nye i det store ville blogglandia.
 • Skriv et innlegg på din blogg hvor deler noen valgfrie setninger fra en bok eller noe som er relatert til bøkenes verden. Vennligst ingen spoilere. Legger du inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen her får du besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
 • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) Kreativitet fanger lesernes oppmerksomhet.
 • Twitrer du postene dine så kan du gjerne bruke samme hastag som meg: #smakebit.
 • Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.28 kommentarer:

 1. Nei, jeg er overhodet ikke lei :-)Søndagen vil ikke bli den samme uten smakebitene så jeg tar gjerne 200 til :-)
  Den fortrolige står på leselisten min og jeg ser frem til jeg kommer så langt. Det var en fin og også tankevekkende smakebit du hadde valgt ut fra den.
  Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre det, Astrid Terese :) Jeg tenkte det var på tide å spørre siden utfordringen har pågått så lenge.

   Jeg tror enda ikke jeg har sett en negativ omtale av boken blant norske bokbloggere. Fortsetter boken i samme stil som den i smakebiten, tror jeg nok dette kan bli en flott leseropplevelse.

   Slett
 2. Mari- jeg er ikke lei! Jeg synes dette er et kjempetiltak både for å bli kjent med andre bloggere og få tips om bøker.:) Stay on!

  SvarSlett
  Svar
  1. Da er det ikke noe mer å tenke på da ;) Det er så fint å høre at dere syntes det er koselig å være med for å bli kjent med andre bloggere og selvsagt for å oppdage nye bøker.

   Slett
 3. Nei, er ikke lei! Elsker å kunne klikke på de ulike bloggene og finne ikke bare nye bøker men også nye blogger. Syns det er en fin ting og det er gøy at du har klart å holde det gående så lenge :-D

  SvarSlett
 4. Lei DEG? Nei! Det er ikke verre enn at jeg ikke deltar i smakebitene de dagene jeg ikke vil! Kjør på du ;-)

  Ukjent bok hos meg. God lesning!

  SvarSlett
  Svar
  1. Og duu? Kan du ikke ta i bruk den stemmefunksjonen igjen der vi stemmer på de beste smakebitene? :-D

   Slett
 5. Jag tar gärna minst 200 söndagar till med smakebitar :)

  SvarSlett
 6. Neineineineinei, jeg blir aldri lei!! Dette er ukens absolutte høydepunkt :)

  SvarSlett
 7. Absolutt ikke lei, dette er en fin måte å bli kjent med blogger og med spennende nytt lesestoff. Stå på videre Mari, jeg tar gjerne 200 til :)
  Kos deg med Den fortrolige, jeg likte den veldig godt.

  SvarSlett
 8. Lei nei? Dette er et kjempetrivelig tiltak, som jeg gleder meg til hver søndag, så sant jeg har mulighetvtil å bli med. Hold fram som du stevner, Mari!

  SvarSlett
 9. Jag har absolut inte tröttnat! Det är roligt att klicka runt bland alla smakbitar varje vecka. :)

  SvarSlett
 10. Nei, dette blir man ikke lei! :)
  Her kan man virkelig finne gode boktips og også nye interessante bloggere. Håper du vil fortsette!
  Takk for din fine smakebit i dag!
  God søndag! :)

  SvarSlett
 11. Jeg er ikke lei smakebitene, det er jo en flott mulighet til å snappe opp noe jeg ellers ikke ville lest fordi jeg rett og slett ikke hadde visst om forfatterne.
  Takk for smakebiten i dag, denne har jeg tenkt å få lest også

  SvarSlett
 12. Blir ikke lei,ingen skikkelig søndag uten smakebiter!

  SvarSlett
 13. Jag orkar många fler :) Är i och för sig bara på min fjärde, men tycker det är himla roligt. Både att välja ut ett stycke själv, men framför allt att få så många smakprov från andra böcker.

  SvarSlett
 14. Stemmer for at du fortsetter med søndagens fine "boktreff" så lenge du orker. Fin og presis smakebit.

  SvarSlett
 15. Nei, er absolutt ikkje lei av smakebiter:)

  SvarSlett
 16. Neida, er ikke lei. Er slett ikke hver gang jeg har tid til å besøke alle som legger igjen en link (særlig nå som det har blitt så mange), men det er definitivt en fin måte å oppdage nye bøker og bloggere på. :)

  SvarSlett
 17. Jag är med!
  http://cissigrip.blogg.se/2013/august/en-smakbit-pa-sondag-varldskrig-z.html

  SvarSlett
 18. Ånei, jeg er overhodet ikke lei. Det er ikke hver Søndag jeg rekker å være med, men det er et så utrolig fint iniativ! Vi orker 200 Søndager til. Minst ;)

  SvarSlett
 19. Jag har inget emot att fortsätta i 200 söndagar till, minst.Jättebra initiativ. Kul sätt att möta andra bloggare på och ta del av varandras smakebitar!:)

  SvarSlett
 20. Smakebitane blir eg aldri lei av! Dei er til både nytte og hygge. Du skal ha masse ros som lagar dette temaet på søndagane.
  Sidan eg har vore på reise dei siste dagane fekk eg ikkje tid til å bli med denne gongen. Dessverre.

  SvarSlett
 21. Lei nei? Absolutt ikke, jeg har jo akkurat begynt ;) Kjør på!

  SvarSlett
 22. Vi orker så definitivt mer, kjære deg:)

  SvarSlett
 23. Vi orkar säkert med 2000 till!

  SvarSlett
 24. Jeg er definitivt IKKE lei, selv om jeg sjelden deltar. Søndager er travle her i heimen, så jeg får sjelden tid til å blogge. Jeg liker desto bedre å klikke meg gjennom smakebitene hver mandag ;) Keep up!

  SvarSlett
 25. Så flott å høre at så mange enda har glede av smakebitene hver søndag :)

  Stjernekast/Heidi: Stemming skal bli, skal se om jeg får det til denne fredagen.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.