RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 16. februar 2014

"Helt hyper?" - En smakebit på søndag


Dette er et sjeldent syn på denne bloggen; en faktabok for ungdom. "Helt hyper?" av Mariann Youmans er en bok skrevet for de som selv har AD/HD, for de som kjenner noen med diagnosen eller for de som rett og slett bare vil lære litt om AD/HD.
AD/HD er en diagnose jeg har trodd jeg visste hva var, men nå forstår jeg at mye av det jeg har trodd var feil. Diagnosen er langt bredere og mer omfattende enn hva jeg har trodd. Mennesker med AD/HD er like forskjellig som oss uten AD/HD. Kjenner man èn person med diagnosen så kjenner nettopp det, kun èn. Her er en smakebit fra boken:


Er noe av det som står i smakebiten som var nytt for deg? Eller ting du bare ikke har tenkt så mye over?

Sjekk forresten ut Instagram-kontoen min for enda en smakebit fra boken :)

Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
1.Delta når du selv føler for det, det viktigste er at dette skal være gøy og hyggelig.

2.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

3.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg her. Glemmer du det finner ikke leserne bloggen din. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag med #smakebit da vel.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.


10 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg har lest den boken. Eller, jeg har hvert fall lest en ungdomsbok om ADHD. Det er mye å lære og mye jeg ikke visste på forhånd, men jeg har noen nær meg med den diagnosen og jeg prøver å forstå så godt jeg kan. Da hjelper det å lese litt bøker :-) Ønsker deg en fin søndag, Mari!

  SvarSlett
 2. Jag har läst en del om ADHD under min utbildning och jag har ändå svårt att förstå och svårt att agera "rätt".
  Tack för ditt lästips och ha en fin söndag.

  SvarSlett
 3. Jeg jobber med en del ungdom og unge med ADHD og kjenner noen privat også, så jeg vet en del-- men leser gjerne mer litteratur om emnet . Det trengs slike bøker.:) Bra tips!

  SvarSlett
 4. Tror alle kjenner noen som har ADHD, så dette har vi godt av å lære mer om alle sammen. Jeg leste boken "Som avtalt med legen" og fikk meg en haug med ahaopplevelser. Ha en super søndag Mari!

  SvarSlett
 5. Takk for din smakebit/boktips!
  Ønsker deg en fin søndag! :)

  SvarSlett
 6. Denne bør kanskje jeg lese som arbeider med barn og et nært familiemedlem fikk diagnosen i voksen aldre

  SvarSlett
 7. Interessant! Denne boken skal jeg notere meg.

  SvarSlett
 8. Intressant tips. Det verkar vara en bok som skulle vara intressant att läsa. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 9. Høres ut som en bok jeg må lese en gang. Jeg har vært litt borti i det siden en av mine bestekamerater på ungdomsskolen hadde det og hans bror igjen hadde det. Men dem hadde det på vidt forskjellige måter, så jeg lærte det den gang at det kunne være forskjellig fra person til person.

  SvarSlett
 10. Ja, det är lätt att tro att man vet vad det är när man hör så mycket om det. Tack för smakbiten.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.