RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 9. mars 2014

Den vanskelege andreboka - En smakebit på søndag.


Lørdagen stod virkelig i bokens tegn her. Hele 12 bøker ble med meg hjem fra bytur; tre bøker av Charlaine Harris lånt fra ei frøken med ganske like boksmak som meg selv og seks bøker fra "3 for 2 på alle Mammutbøker" salget hos min Nordli-butikk.


Derfor er dagens smakebit viet til å vise fram skattene jeg plukket med meg på Nordli. En av bøkene har jeg faktisk lest og skrevet om her på bloggen tidligere; Brødrene Sisters av Patrick DeWitt. Har du lest noen av bøkene kanskje?
Safirgrønn og boken fra Gone-serien måtte jeg ha, for jeg har de andre bøkene i trilogien/serien.
Da jeg så Michelle Pavers bok Mørketid kom jeg på at jeg hadde lest en god anmeldelse av boken hos Bokelskerinnen. Det gikk selvsagt ikke an å gå derifra uten å ta den med hjem. 


Tidligere denne uken var jeg så heldig å få Jon Hjørneviks nyeste diktsamling, Heimekntor i gravferda, i posten fra Samlaget. Hysterisk morsom var den! Da var det helt naturlig at jeg plukket med meg en av hans tidligere samlinger, når den lå der på bordet og fristet meg. Dristig valg av omslag fra forlaget, det ser jo vitterlig ut som boken er fra 70-/80-tallet, ikke 2002 som er året samlingen kom ut.


Monsteret kommer av Patrick Ness har jeg styrt unna lenge, det virker som en utrolig vanskelig bok, temaet sykdom er ikke for meg. Men alle har jo skryt denne boken opp i skyene, kanskje jeg en da må lese den var tanken da den havnet i hendene på meg.

Har du kjøpt eller lånt noen nye bøker i uken som har gått?

Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
1.Delta når du selv føler for det, det viktigste er at dette skal være gøy og hyggelig.

2.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

3.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg her. Glemmer du det finner ikke leserne bloggen din. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag med #smakebit da vel.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

19 kommentarer:

 1. Michelle Pavers bok är en riktigt obehaglig historia och den får en extra dimension om man läser den på vintern, när det är mörkt och kallt :)

  SvarSlett
 2. Mørketid var en annerledes bok, men den var interessant. Og ja! Monsteret kommer eller A Monster Calls, den var så fin!

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke lest noen av disse bøkene. Har heller ikk kjøpt noe på mammut, men fant en bok av Beathe Grimsrud på salg på flyplassbokhandelen sist uke. Den leser jeg nå. Må begrense meg med kjøp, da plassmangelen begynner å bli prekær. Og jeg vet at det ligger fire bøker og venter på meg hjemme, iflg min mann, som er hjemme mens jeg er i Bodø hos min datter. God søndag,

  SvarSlett
 4. Oj, så många spännande böcker du har skaffat dig. Min läsning ligger lite ner just nu. Men jag har i alla fall bjudit på en smakbit.

  SvarSlett
 5. Så gøy med nye bøker :) Selv har jeg klart å holde meg i skinnet denne uken, men jeg tok temmelig av med bokshopping i årets to første måneder ;)

  SvarSlett
 6. Denne uka har det kommet noen nye bøker hit også; bokstvelig talt premiebøker, ettersom jeg har vunnet dem!
  Har ikke lest noen av disse, men føler meg sikker på at du ikke kommer til å kjede deg framover ;o)

  SvarSlett
 7. Roligt med så många nya böcker! Har inte läst någon, men annat av Paver, och är lite extra nyfiken på denna. :)

  SvarSlett
 8. Så mange bøker du har kjøpt deg! Jeg har bølle på døra men den er ikke lest enda, ellers har jeg også lest den siste boken til Jon Hjørnevik og likte den veldig godt. Kunne absolutt tenke meg og lese mer av ham. Kos deg med bøkene,Mari :-)

  SvarSlett
 9. Lånt så mange, og lest så få. Er så mye å gjøre ellers. Men har lest barnebøker!

  SvarSlett
 10. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 11. Safirgrønn og de to andre bøkene i den serien, er tre av mine favoritt bøker :) Elsker hele den serien. Har den ikke selv, men lånte den på biblioteket da jeg leste serien.

  SvarSlett
 12. Det ble en del bøker på halvpris på mammutpris hos meg også. Fort gjort.:)Ha en fin søndag.:)

  SvarSlett
 13. Av Mammutsalget har jeg kapret meg tre bøker. Ene er "Ta vare på mamm" av Kyung-sook Shin, "Sammen skal vi holde himmelen" av Ellen Fjestad og en fancy utgave m/bilder av Ringenes Herre triologien. Jeg gav bort min "gamle" uleste versjon som også ble kjøpt på fjorårets mammutsalg til nevøen min sin basar salg på skolen hans. Så da får den et nytt hjem :)

  Har lest monsteret kommer og har hatt en tekststudie på den også på skolen. En av mine favorittbøker,den er sterk og rørende. Virkelig et must å lese:)

  SvarSlett
 14. Gone-serien har jag läst och tyckt om. Speciellt de sista två delarna :) Charlaine Harris är också en favorit, tror jag har läst alla hennes böcker.

  SvarSlett
 15. Åh härligt! Jag har införskaffat alldeles för många böcker den senaste tiden, lite för många för mitt samvete ;-)

  SvarSlett
 16. Diktsamlinga til Jon Hjørnevik ser artig ut :-) Når det gjeld bokkjøp så vart gårsdagen ein stor suksess; posesalg på den lokale bruktbutikken ført til akutt plassmangel men dog mange bokskattar. Utruleg kor mykje bra ein av og til kan få for 50,- kroner :-)

  SvarSlett
 17. Takk for at du minner meg på Sister Brothers, nok engang hadde jeg nær sagt, for jeg har en følelse av at jeg stadig skriver dennen kommentaren og stadig glemmer bort boka. Til tross for at alle sier den er fantastisk og jeg har vært leseklar i flere år. Den ligger ved senga - og jeg husker den aldri når det er tid for ny bok. Kanskje denne nye påminnelsen hjelper!

  SvarSlett
 18. Herlig med så mange nye bøker! Selv har jeg kun kjøpt én bok på mammutsalget, og det var på nettsalg :)

  SvarSlett
 19. ahh, så herlig. Masse gode og flotte bøker :) Er selv veldig glad i bokserien til Kerstin Gier og ikke minst Gone-serien! Kunne gjerne tenkt meg å lese dødelig kaos og monsteret kommer av disse. Håper du skriver omtaler av alle sammen ;)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.