RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

fredag 28. mars 2014

#konkurranse - Divergent: Vinn kinobilletter og bok


11.april er det norgespremiere på Divergent, i ventetiden kan du vinne kinobilletter her.  Nordisk film har nemlig vært fantastisk greie, de sponser bloggen med hele seks(6!) billetter til Divergent.


Billettene deles mellom tre heldige vinnere. I tillegg til å få to kinobilletter så får hver av vinnerne boken Divergent, bokgaven er sponset av Schibsted forlag. Jeg takker sponsorene pent, og til dere lesere sier jeg: KJØR KONKURRANSE! Følg instruksjonene nederst i innlegget for å delta i trekningen.

Divergent:Boken

Mange vet dette, men for de som ikke har fått det med seg kan jeg fortelle at Divergent er basert på en bok med samme tittel skrevet av den amerikanske forfatteren Veronica Roth. Divergent er første bok i trilogi, de to første bøkene er utgitt på norsk og den tredje boken blir helt sikkert oversatt as we speak. Få gjerne med deg noen anmeldelser av boken dersom du ikke alt har lest den, her er noen fra mine dyktige bloggkolleger: SofieBokelskerinnen, Beathe, Julie og Lise.

Boken har forresten sin helt egen boktrailer:

Delta i konkurransen:
a Rafflecopter giveaway


Da gjenstår det bare for meg å ønske dere LYKKE til, og riktig god helg! Kanskje kommer det en ny bokanmeldelse fra meg i morgen, og på søndag er det selvsagt "En smakebit på søndag" her på bloggen som vanlig.


Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor, men frilanser som litteraturspeider og ekstern forlagskonsulent. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

19 kommentarer:

 1. Kristin Kvithyll28. mars 2014 kl. 12:26

  Jeg kunne tenkt meg å lese Graceling av Kristin Cashore. Den virker som en bra og spennende bok, og siden jeg elsker fantasysjangeren så passer den perfekt til meg :)

  SvarSlett
 2. Jeg kunne tenke meg å lese Vampire Academy av Richelle Mead. Har så langt bare fått lese en av hennes bøker, som var fantastisk bra (og jeg må få lest flere snart).

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott konkurranse - jeg vil veldig gjerne vinne bok og kinobilletter! Jeg har begynt på boken, og har ventet i spenning på filmen! Traileren var en skikkelig teaser, og et pluss for min del er det at Kate Winslet spiller i den - hun er en av mine favorittskuespillere.
  Digger tegneserier så blant bøkene du har skrevet om på bloggen din i det siste, kunne jeg tenke meg den grafiske romanen, Cemetery girl : ))

  SvarSlett
 4. Skal se den i dag :) Gleder meg litt

  SvarSlett
 5. Jeg gleder meg enormt til denne filmen, og leste første boken i serien for noen dager siden. Utrolig bra, og bokanmeldelse kommer. Men den listen din over bøker fikk jeg ikke opp... Fikk feilmelding, men jeg vil være med på trøstekonkurransen likevel :( Er det noe galt med den linken kanskje?

  SvarSlett
 6. Kanskje Vampire Avademy? Den høres bra ut.

  SvarSlett
 7. Jeg fikk ikke opp listen, men fant en oversikt over bøker du har skrevet så håper det ble riktig. Jeg fant 4 bøker jeg kunne tenkt å lese (ikke helt praktisk sia jeg har godt over 20 bøker liggende og endel som jeg har planlagt jeg skal lese... blant annet Divergent). Bøkene er The lying game av Sarah Shepard, Abortlegens datter av Elizabeth Hyde, Rubinrød av Kerstin Gier og Dødsreisen av Caterina Cattaneo. Det hadde nok blitt langt flere om jeg hadde lest alle bokanmeldelsene :P

  SvarSlett
 8. Dødsreisen har jeg planer om å lese :)
  tina.triger@live.com

  SvarSlett
 9. Håper å vinne……:) Boka også kanskje?

  SvarSlett
 10. Kunne godt tenke meg kinobilletter, men boka har jeg nylig fått som bookcrossing-bok. :-)

  SvarSlett
 11. Har ikke lest boka. Håper jeg vinner! :)
  -christineen7@gmail.com

  SvarSlett
 12. gleder meg til å lese boken. om jeg vinner den eller låner den på biblioteket når den tid kommer ! :D elsker å lese.

  eopsahl@hotmail.com

  SvarSlett
 13. Elise Dyling Nordfjæren30. mars 2014 kl. 20:39

  Elsker å lese, må lese den :D

  SvarSlett
 14. Dei 2 som faget mitt blikk var Ripper av Amy Carol Reeves og Code Name Verity av Elizabeth Wein. dei virket spennende :-)

  MvH
  Bernt J. Rosendahl
  bej-rose@online.no

  SvarSlett
 15. Elsker å lese bøker, Jeg kunne tenke meg å lese Knife, Need og Heaven :-) men også Divergent :-)

  Marie I. Fredin
  fredcami@online.no

  SvarSlett
 16. Kunne tenkt meg å lese Vampire Avademy

  kjerstiogkim@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Kunne absolutt tenke meg å lese boken The Restorer (Graveyard Queen #1) av Amanda Stevens. Spennende grøss!

  sighal@live.no

  SvarSlett
 18. Heihei, Mari!

  Herregud, gleder meg sånn til Divergent kommer på kino. Den må jo nesten bare bli en av årets filmer! Jeg er vedlig opptatt av film så har følgt med på denne siden i høst, så dette blir spennende. Likevel har jeg ikke lest boka, men skal nå få kjøpt den og lese den snart. Har hørt så utrolig mye bra om både filmen og bøkene! Krysser fingrene for billetter og bok her altså.

  De hjerteligste hilsener fra Linn <3

  SvarSlett
 19. Ånei! Glemte å skrive e-post... Her er den i hvertfall:
  linn_louise@hotmail.no

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.