RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

mandag 31. mars 2014

Svaret på min gåte, på en måte

Her kan du se svaret på spørsmålet jeg stilte i gårsdagens "En smakebit på søndag":


Etter min mening er Hunger Games filmene vakkert laget, fine bilder og god historie. Jeg kan ikke si jeg savnet noe fra boken da jeg så Catching Fire, men kanskje er det fordi det er så lenge siden jeg leste boken? Det er ikke tid til å gå like dypt inn i alle de personlige forbindelsene, men det aksepterer jeg. Filmen er et prosjekt som skal stå på egne ben, både for publikum som har og ikke har lest boken.

I går la jeg forresten til et lite knippe bøker på ønskelisten min, etter å ha lest alle de flotte smakebitene deres. Da jeg kikket over hvilke bøker som kom med på listen var det litt morsomt å se at alle på en eller annen måte er helt eller delvis historiske romaner:

She came into the world in the year 1577, to the howling accompaniment of a ferocious winter storm. As the daughter of starving refugees fleeing violent persecution in Persia, her fateful birth in a roadside tent sparked a miraculous reversal of family fortune, culminating in her father's introduction to the court of Emperor Akbar. She is called Mehrunnisa, the Sun of Women. This is her story.


Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

4 kommentarer:

 1. Så fin sang! og en riktig så spennende ønskeliste. Jeg skal til London om noen måneder og til dess skal jeg ha laget en liste over bøker jeg vil kjøpe i bokhandler der borte. Hvis du vet om engelske forfattere som kommer med ny bok i vår, lytter jeg :)

  SvarSlett
 2. Det er en veldig fin sang, Coldplay er veldig flinke :) The hunger games filmene er veldig bra laget, jeg synes de er en av de bedre filmene basert på bøker som finnes der ute. Gleder meg til neste film :) Dystopia er ikke helt min sjanger, men The hunger games bøkene leste jeg ut på under en uke. Så forfatteren må ha gjort noe riktig, siden jeg digger serien.

  SvarSlett
 3. Nydelig og herlig sang, ahhhh forelsket meg helt i den.
  Jeg likte svært godt de to første bøkene i The Hunger Games, men den siste skuffet meg dessverre. Den er nok blant de dårligste avslutningene jeg har lest av en bokserie :/ Så det skal mye til for at filmatiseringen skal skuffe meg :)

  - Siri

  SvarSlett
 4. Det var fra Catching Fire ja. Jeg synes også den filmen var temmelig korrekt i forhold til boken :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.