RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 13. april 2014

En video-smakebit i påskeferien


Riktig god søndag! Noen så kanskje den lille vakre saken jeg fikk i posten i går(hvis ikke klikk her); The Goth Girl and the Ghost of a Mouse. I dag har jeg laget en liten video-smakebit til dere fra den boken.Har du begynt med påskeferien allerede eller er det arbeidsdag igjen i morgen?


Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Delta når du selv føler for det, det viktigste er at dette skal være gøy og hyggelig.

2.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

3.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg her, og link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner ikke leserne bloggen din, eller de andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag med #smakebit da vel.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

8 kommentarer:

 1. Jeg har arbeidsdag på mandag , men reiser på ferie med tog nordover tirsdag. Satser på å få lest litt da.:) God påske Mari.

  SvarSlett
 2. For en utrolig fin bok du har fått tak i! Her har påskeferien startet, og med det lesing av romaner. God påske til deg :)

  SvarSlett
 3. Nope, vårt påsklov är veckan efter påsk så det börjar på torsdag kväl kan man säga. Fast barnen har en extra lovdag på torsdag också.

  SvarSlett
 4. Det blir inget påsklov för min del. Har jour delar av påsken. Men resterande del hoppas jag blir fylld av vårluft, hemmapyssel och läsning. Kanske till och med lite påskkrim... ;)

  SvarSlett
 5. God påske :) Fin smakebit :)

  SvarSlett
 6. Jeg jobber i dag, tirsdag og onsdag før jeg tar noen fridager fra og med torsdag til og med tirsdag. Gleder meg til å reise til Glasgow!

  Ellers har jeg fokusert på jobb og tilbringe tid med kjæresten i helgen, så det har blitt lite lesing.

  SvarSlett
 7. For ei fint illustrert bok!

  Påsken min skal bestå av jobbing og skriving og lesing - som alle andre høg- og lavtider i året ^^,

  SvarSlett
 8. Det høres ut som de fleste har lagt planer for en flott påskeuke :) Og noen må jobbe, men det er bra, vi må jo holde hjulene i gang, 365 dager i året.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.