RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

fredag 11. april 2014

Store barn(som meg) gleder seg over små ting på en fredag - Chris Riddell

Se så vakkert det skinner i sidene på Goth Girl!

Noen ganger har jeg problemer med å motstå barnet i meg, men det er meg unnskyldt når boken som kjøpes inn er Goth Girl and the Ghost of a Mouse av Christ Riddell. Boken vant faktisk fjorårets Costa(tidl. Whitbread prisen) pris i kategorien for barn og unge.


Hei! Det er da alltid kjekt å ha en solid grunn når man først skal ut på ro-tur. Bokinnkjøp er altså både inspirert av gode anmeldelser og morsomme effekter på bokomslaget.

Chris Riddell
Født i 1962. Britisk forfatter og illustratør. Riddell tegner politiske illustrasjoner for The Observer(se eksempel her) og han står for illustrasjonene i Neil Gaimans The Graveyard Book.

Såvidt jeg vet har tre av Chris Riddells tidligere bøker blitt oversatt til norsk, disse ble utgitt på Schibsted forlag. Om Goth Girl kommer på norsk vet jeg ikke, men det ville kanskje ikke være så overraskende om det skjedde.

Se, se! Det skinner på innsiden av omslaget også jo! Store barn, herlige gleder på en fredag.Hva skal så du gjøre i helgen(etter du har tittet på denne fine skinnende skatten min mener jeg)?

Her skal vi voksne i 2 X 30 årslag, og det tror jeg blir veldig gøy. Søndagens smakebit må derfor planlegges allerede i kveld.

2 kommentarer:

  1. Det er lov å la seg friste...
    Særlig av bøker! Enda mer av fine bøker!

    SvarSlett
  2. Ååå <3 Akkurat den boka leser jeg for øyeblikket, den var blant ting jeg bare måtte låne sist jeg var på biblioteket for den er jo vakkerhet deluxe =D

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.