RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 27. mai 2014

Mareritt! Jason Segel fra ♥How I Met Your Mother♥ debuterer som forfatter.

Om det så hadde vært en badebok for spedbarn, når "Marshall Eriksen" skriver en bok, ja da må jeg ha den.Det går ikke automatisk godt når skuespillere,eller for eksempel modeller, forsøker seg som forfattere. Jeg undrer meg på om Jason Segel er en mann av mange talenter, eller om han er en person med midler til å realisere drømmene sine, men uten det nødvendige talentet.

En hjelpende hånd

Jason Segel har ikke hoppet ut i dette prosjektet mutters alene, med seg på laget har han hatt Kirsten Miller. Kirsten har blant annet skrevet The Eternal Ones bøkene og den enkeltestående How To Lead a Life of Crime. Det er vel og bra at man har hjelp, men jeg føler det er litt juks med mindre dette betyr at de har skrevet forskjellige stemmer i historien slik som for eksempel Arne Svingen og Helene Uri i Din vakre jævel. Det skrives at boken er "co-authored", og det skal vel i teorien bety at det er et samarbeid(?), og at ikke Miller er Segels krykke. Jeg håper min tolkning er riktig, for i mine øyne er man langt mer modig om man forsøker seg på egne ben med sitt talent, eller mangel på, slik som Glees Chris Colfer har gjort.

Hva handler Nightmares om(fritt oversatt av le moi)?

Søvn har aldri vært mer skremmende, og nå er det å våkne faktisk enda verre!

Charlie Laird har flere problemer.

1. Faren giftet seg med en kvinne Charlie bestemt tror at jobber som heks på si.
2. Han måtte flytte inn i den lilla herskaphuset hennes, det er IKKE et sted du vil være etter mørkets frambrudd.
3. Han kan ikke huske sist gang søvn ikke innebar en tur med Mareritt-toget. Ikke engang en høneblund uten.

Det Charlie ikke vet er at problemene hans snart skal bli mye verre. Mareritt kan ødelegge en god natts søvn, men når det begynner å smyge seg ut av drømmene dine og inn i den virkelige verden - er det en linje som aldri burde krysses. Og når ditt verste mareritt blir virkelig.... vel, da er det bare Charlie som kan overvinne det. Han kommer til å trenge all den hjelpen han kan få, ellers er det kanskje evig natt for Charlie Laird.

Ut i fra sammendraget så er det kanskje ikke så vanskelig å tolke at den største målgruppen her er de midt i mellom. Jeg gjetter på fra 6-9 ish til 12-13 år, og de av oss som leser alt uavhengig av målgruppe så lenge historien er god eller det er en forfatter vi av en eller annen grunn er interessert i.

Har du noen tanker om Jason Segel som forfatter, at han i det hele tatt har skrevet en bok eller bare om kjendiser som forsøker seg som forfattere generelt?


Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

7 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en god ide for en bok, hvis det da bare blir like godt gjennomført :-) Jeg har egentlig ikke noen tanker om Jason Segel, men jeg kom på at jeg har bestilt en bok på e-bay som ikke er kommet enda. Den er "skrevet av" Richard Castle som er en karakter i spenningserien Castle som går på TV Norge. Denne karakteren er forfatter og boken jeg er bestilt er den første boken denne forfatteren har skrevet. Forvirret? :-) Det blir morsomt å se hvem som virkelig har skrevet den og om boken er leseverdig :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er ikke helt forvirret, men det er kun fordi jeg kjenner til Castle og at det finnes bøker. Hadde jeg ikke gjort det hadde jeg vært totalt forvirret nå ;) Det skal bli spennende å se om "Castle" egner seg like godt som forfatter, er humoren bare en del av ham når han operer i "det virkelige liv" eller tar han det med seg inn i skrivingen sin også?

   Slett
 2. Jeg digger Jason Segel, men om han er en god forfatter - det gjenstår å se ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje får vi svar på det til høsten, om ikke fordi noen av oss nødvendigvis skyver boken helt på toppen av leselisten så vil det nok strømme inn med tilbakemeldinger på Goodreads skulle en tro.

   Slett
 3. Spennende! Det hender jo at litterære samarbeid kan fungere. Som del Toro og Chuk Hogan med The Strain triologien. Lauren Graham (Gilmore Girls) fikk mye ros for sin litterære debut. Kanskje blir dette bra også.
  Alt som gjør at ungdom blir inspirert til å lese er bra!
  PS! Liker den doble bunnen i Mareritt! i tittelen på innlegget :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hender så absolutt, aller mest var jeg skeptisk til hvor mye han faktisk har skrevet selv. Ja, Lauren Graham har høstet en skokk med terningkast litt midt på treet og over på Goodreads.

   Takk for det ;)

   Slett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.