RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 25. mai 2014

The Gifts of Imperfection - En smakebit på søndag
Jeg går ut av min komfortsone for tiden, og leser noe som kanskje kan klassifiseres som en selvhjelpsbok, nemlig The gifts of imperfection av Brené Brown. Brown er forsker og forfatter, og en dame som for meg var totalt ukjent, fram til jeg leste Anitas smakebit fra boken Uperfekt.


Browns bok tar for seg forskning på en lett og underholdende måte. Det er en veldig siterbar tekst. I denne boken handler det om felles trekk ved menneskene som lever et helhjerta liv. Hvordan har det seg at noen mennesker later til å ha et helt fantastisk liv hvor de gleder seg over det meste?

Det blir et kort innlegg fra meg i dag, har nylig fått plassert meg på en stol foran PC-en etter å har vært på fest, og når dagen gryr er det avsted på to timers biltur for familiebursdag(det er veldig hyggelig, men best å få skjønnhetssøvnen sin og poste en smakebit før det er for seint).

Wholehearted living is about engaging with our lives from a place of worthiness. It means cultivating the courage, compassion and connection to wake up in the morning and think, ‘No matter what gets done and how much is left undone, I am enough.’ It’s going to bed at night thinking, ‘Yes, I am imperfect and vulnerable and sometimes afraid, but that doesn’t change the truth that I am also brave and worthy of love and belonging.

Dere vet hvordan dette foregår, så keep on reading and sharing :)

An InLinkz Link-up

12 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en bok jeg også må lese. Den havner høyt oppe på leselisten :-) Ønsker deg en god natts søvn og både en fin biltur og en fin bursdagsfeiring i morgen! :-)

  SvarSlett
 2. Takk for linking.. ingen enkel bok å lese på norsk nødvendigvis, men i følge min datter som heller gjlr som deg, leser den heller på originalspråket-- Spent på hvordan du liker den.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig, Anita :) Dette er forresten ikke samme bok, Uperfekt heter på engelsk Daring Greatly. Denne er forholdsvis lettlest på originalspråket, men det kan komme an på øyet som ser, jeg leser generelt mye på engelsk. Så langt liker jeg boka godt, har tilogmed tørket et par tårer, enda jeg ikke er så lange biten inn i den.

   Slett
  2. Ja, d har du rett i, denne boka kom før Daring Greatly, og det er denne også Kathrine Aspaas ble så begeistret for som hun skrev om i Raushetens tid. Kanskje jeg skal ta en titt på denne også :)

   Slett
  3. Utfra sidene man kan lese her, virker den rimelig lett å lese på engelsk ja : http://www.amazon.com/The-Gifts-Imperfection-Supposed-Embrace/dp/159285849X

   Slett
 3. Det verkar vara en väldigt intressant bok. Tack för tipset! Hoppas din söndag blir riktigt trevlig. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er den virkelig, etter at jeg leste om forfatteren i en annen smakebit ble jeg trollbundet. Har sett en hel del av videoene med henne som ligger på YouTube, en fantastisk dyktig dame.

   Slett
 4. Det er så bra at du tar deg tid til oss i en travel hverdag :) Smakebiten snakket rett til meg, så jeg tror jeg må sjekke ut Anitas norske versjon av boken. Jeg leser engelsk men sånne bøker tar jeg helst på norsk. Trenger litt påfyll på selvtilliten av og til, og denne høres ut til en fin bok i så henseende. Ønsker deg en fin søndag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra, Tine :) Denne boken er jeg usikker på om er oversatt til norsk enda, Uperfekt som Anita har omtalt er ikke samme bok. Ha en strålende søndag :)

   Slett
 5. Tack för smakbiten. Det är något i hela konceptet och tonen i en sådan här bok som får mig att dra öronen åt mig...

  SvarSlett
 6. Det er mandag, og jeg må ta en titt på smakebiter fra i går. Var på hytta i helga, uten nettilgang, og derfor ble det ikke noe fra meg. Gleder meg alltid til denne spalten på søndager! Ha en fin uke, Mari!

  SvarSlett
 7. Takk for fin smakebit! Du har alltid så mye lurt å dele! Fikk ikke kommentert forrige ukes smakebit, men må bare si at bestefaren din er en klok mann!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.