RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

mandag 2. juni 2014

Gleeks: Har dere lest Lea Micheles bok?

Dyktig sanger, skuespiller og nå også forfatter? Glee skuespillerinnen Lea Micheles bok Brunette Ambition ble gitt ut på engelsk 20.mai i år.Dette er uten tvil en talentfull ung dame. Minner kanskje litt om sin rollefigur i Glee? I det legger jeg at hun tilsynelatende arbeider hardt og klarer de målene hun setter seg. Jeg har lenge vært fascinert av henne, og etter at en overdose rev hennes forlovede, og medskuespiller i Glee, Cory Monteith fra henne er jeg ikke mindre imponert over hennes gode vesen.

Boken Brunette Amition ser ut til å være en biografi om livet så langt, ispedd mange fine bilder av forfatteren fra barndommen til nyere tid. Noen vil kanskje si det er unødvendig med tanke på at Lea ikke er gamle dama, men det virker som om denne jenta har opplevd utrolig mye på kort tid, på godt og vond. Selv har jeg bare lest en liten smakebit fra forlagets side om boken, det ga mersmak.

Michele er langt i fra den eneste fra Glees rollebesetning som har en bokutgivelse på samvittigheten. Jane Lynch(Sue Sylvester) og Chris Colfer har begge fått flere bøker publisert.

For spesielt interesserte(slike som meg) her er Lea Michele hos på Ellen Show:

3 kommentarer:

 1. Så fint tips. Jeg er nok ikke så stor Glee fan (litt gammel), men en jente jeg er tante til er og dette kunne være den perfekte presangen :-) Ønsker deg en fin sommerdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sikker på at det skyldes alder? Jeg mener både du og jeg leser jo ungdomsbøker, kanskje er det mer smak og behag? ;)

   Veldig bra at du kan ha nytte av tipset, språket ut i fra det lille jeg har lest, var ikke veldig avansert engelsk.

   Slett
 2. Hmm.. spennende.. Er ikke noe fan av karakteren hennes i Glee.. Men kunne vært spennende og lese boka hennes, absolutt.. Trur den jenta har vært igjennom litt av hvert og hun har jo kommet langt i karrieren sin :) som du sier, der likner hun nok karakteren sin :P

  Blei faktisk nysgjerrig på denne boka jeg.. hehe på tross av jeg tenkte WHAT aldri i livet først hehe Men nå jeg tenker over det.. Overveier jeg nesten å bestille den :P

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.