RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 10. august 2014

Bedre sent - en smakebit på søndag

Jeg sa sommerferien min var ferdig i forrige uke, men jeg er visst litt i feriemodus enda. I går kveld var vi i bryllup, og i dag har det vært kakebaking og bursdag hele dagen. 
Det har vært minimalt med tid til lesing, men jeg har nå fått ha på lydboken min litt under kakebakingen. "In the Shadow of Blackbirds" av Cat Winters er fortsatt boken jeg har på øret. For å være helt ærlig er jeg ikke helt sikker på hva jeg syns om den, den er litt ujevn rett og slett. Det mest interessante for meg er kanskje historien fra tidsepoken, det lille som er om krigen, spanskesyken og kvinners historie. Her er en liten smakebit:

“Why can't a girl be smart without it being explained away as a rare supernatural phenomenon?”Håper du har hatt en flott søndag med gode opplevelser enten i bøkenes verden eller i det virkelige liv.


Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1..Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


 Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

7 kommentarer:

 1. Jag har haft en lugn söndag med lite läsning och mycket matlagning.

  SvarSlett
 2. Det er godt det ikke er sånn nå lenger :-) Ønsker deg en fin søndagskveld, Mari!

  SvarSlett
 3. Tack för smakbiten! :)

  SvarSlett
 4. Det var en intressant och väldigt talande smakebit. Synd att boken ger ett ojämnt intryck. Tack för smakebiten. Hoppas du får en lugnare tid i veckan som kommer. :-)

  SvarSlett
 5. Herlig smakebit! Kjekt at du har hatt det travelt. Jeg har heller ikke kommet helt i hverdagsmodus så det ble ingen smakebit denne gangen heller :) Ønsker deg en fin uke Mari!

  SvarSlett
 6. Spännande smakbit. Synd att boken är lite ojämn. Vem läser ljudboken? Har nästan alltid en ljudbok i örat och är lite nyfiken.:) Ha en fin vecka!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.