RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

fredag 12. september 2014

I Praha hadde de bøker!


Ja, nå ble du vel overrasket?! Finnes det bøker andre steder? :O Forfattere fra Norge, Sverige og andre land var godt representert i Tsjekkia. Du drar kanskje kjensel på noen av bøkene på bildet over?


Jeg måtte selvsagt knipse et par bilder av ungdomsbøkene jeg kjente òg. Dessverre fant jeg ingen seksjon med engelske bøker, så det ble ikke noe bokshopping denne gangen. Jeg burde jo selvsagt ha lært meg tsjekkisk før jeg dro, det var urutinert av meg ;)

Alif, neviditetný og PÀTÀ VLNA har jeg henholdsvis på min Kindle og i bokhylla, men da i engelsk versjon.Serafina av Rachel Hartman er en knallgod fantasyroman for ungdom, det har tsjekkerne fått med seg, men ikke den norske forlagsbransjen. En av mine favoritter i 2013, eller var det 2012.

Svinger du innom bokhandler når du er på ferie? Selv om du ikke kan språket?
Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

1 kommentar:

  1. Försöker oftast se om jag kan hitta något på engelska i alla fall, och det brukar man ju kunna göra :)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.