RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

lørdag 6. september 2014

Praha baby!

Helgen har blitt/blir tilbrakt i Karous(Daughter of Smoke & Bone av Laini Taylor) hjemby, Praha, hovedstaden i Den Tsjekkiske Republikk(Tsjekkia). Derfor sender jeg dere nok en gang til min utrolig dyktige vikar, Astrid Terese(www.astridterese.no), for søndagens smakebiter. Tusen takk Astrid Terese! :)

Kanskje er det Akiva som står på Karlsbroen?
9 kommentarer:

 1. Vilken tjusig bro, ha det bra
  Mia

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den var vakker. Uheldigvis fikk vi ikke ruslet over, vi kjørte båt under den. Det er en by jeg gjerne vil besøke igjen, og da VIL jeg rusle over broen.

   Slett
 2. Svar
  1. Tusen takk, Anita :) Har du vært der? Nå er vi hjemme igjen, men vi har bestemt oss for at vi må tilbake igjen senere.

   Slett
 3. Svar
  1. Tusen takk, Lene. Det var et supert og slitsomt opphold med mye trasking ;) Det er så mye å se på.

   Slett
 4. Kos deg. Har selv vært i Praha to ganger. Meget vakker by, spesielt om kvelden.

  SvarSlett
  Svar
  1. På fredag tok vi fløybanen opp til en restaurant som lå litt i høyden, Nebozízek het den. Der var det vakker utsikt over byen. Kanskje har du vært der. Vi kom igjen natt til mandag. En by som helt klart er verdt både et, to, tre og kanskje flere besøk :)

   Slett
 5. Du MÅ komme deg over broen og se på alt som selges av alle mulige saker! Mengder av kunstnere som har laget smykker, bilder og mye annet spennede. Det ble med mange julepresanger derfra!

  Kjente jeg virkelig savnet Praha når jeg så Karlsbroen. Fikk litt for liten tid der, så skal definitivt tilbake en gang! Jeg er overbevist om at jeg så Karou to ganger mens jeg var der, to ganger passerte ei jente med blått hår meg ;)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.