RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Nakenbilder på avveie

En snap i forelskelsens rus, en person som ikke var til å stole på. Et liv som blir endret.

hex hall

Ikke alle må ha barn

Hvorfor skal alle mene noe om andres valg om å få barn eller ikke?

Søk

søndag 2. november 2014

Dette skulle være en rolig leselørdag. Samboeren skulle i rakafisklag med bare gutter, de søte små skulle tidlig til sengs og jeg skulle nyte en god bok.


Isteden ble det barn sent oppe og besøk av besteforeldre og tante, samt samboer hjem før tolv. Guri så fornuftig, skulle tro han hadde blitt voksen :O må visst tenke på morgendagen da er det langspinn på treningsstudio. Høres slitsomt ut spør du meg ;) Uansett lørdagskvelden ga lite rom til lesing, men jeg har da kommet litt videre i boken fra forrige lørdag. Selv om den er realtivt kort er jeg enda ikke ferdig. Kanskje i dag?

Kanskje er det søndagen det skal leses litt på? Men først er det fotballkamp ved lunsjtider. Da skal jeg gjøre mitt for å støtte "mitt" lag, forhåpentligvis berger de plassen sin i 1.divisjon. Det kommer til å bli 90 knallspennende minutter, helt klart. Jeg gruegleder meg! Det var litt om min helg, hvordan har din helg vært? Hva har du gjort? Lest mye eller lite?
Helgens smakebit fra meg:


Det lå ikke igjen noe brev. Du kunne i det minste ha skrevet det inn i den detaljerte ukeplanen din.
Mandag: Spise frokost. Hente posten. Pusse komfyren. Betale regninger. Henge meg i kjelleren.

Man skjønner med en gang at dette ikke er en lystig historie, dette er mørkt og trist.

Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

11 kommentarer:

 1. Det har blitt lite lesing i det siste, istedenfor har jeg fått sett litt film. I dag var det Iron Man 3 som stod på menyen :-) Jeg håper å få lest litt på søndag, etter å ha besøkt en masse blogger, selvfølgelig :-) Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Lite lesing med meg også. Denne helga har jeg hatt besøk av to barnebarn, 8 og 13 år, og da har vi heller bakt Halloweenkaker og kost oss sammen. De reiser i morgen, så da tar jeg fram Isabel Allende igjen. God søndag, Mari!

  SvarSlett
 3. Livet med små barn blir ofte litt voldsomt. Jeg leste en halv bok i går, og laget en rett som jeg skulle ha med meg i 50 års dag om kvelden. I dag blir det forhåpentligvis tur med kamera, og lese ferdig den samme boken.

  SvarSlett
 4. Det er arbeidshelg for meg så eg har berre rukke å stjele til meg nokre få sider så langt. Men seinvakta startar ikkje før kl. 15, så litt meir vert det vel tid til. Elles trur eg rosenkålen skal få flytte inn i dag. Lukke til med skjebnekampen i kveld :-)

  SvarSlett
 5. Det blir inte alltid som man tänkt sig, min dotter kom hem fyra inatt och växte mig. Så nu har jag sovit alldeles för länge.

  SvarSlett
 6. En både stark och otäck smakebit!

  SvarSlett
 7. Høres ut som en koselig kveld.. Hatt en helt grei helg sjølv..
  Fredag var jeg på Halloween party med noen fra klassen.. Lørdag skulle jeg påbegynne semesteroppgaven min, men sånn gikk det desverre ikke.. Men fikk sett noen episoder av Once upon a time.. I dag våknet jeg og leste 50 sider i Kaoshjerte.. Håper å få lest de siste 100 sidene før jeg skal sove i kveld.. og ellers skal jeg ta meg sammen med den semesteroppgava, som desverre ikke skriver seg selv.. hehe

  Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. skulle stå koselig helg.. ikke kveld xD

   Slett
 8. Det har inte blivit så mycket läsning för mig heller. Kanske nästa helg. Eller kanske inte, för då ska vi till IKEA för att kolla på kök. :)

  SvarSlett
 9. här kommer mitt bidrag
  http://mrscalloway.blogspot.se/2014/11/en-smakebit-pa-sndag.html

  SvarSlett
 10. Jeg skulle trene, men det ble det ingenting av. Sløvhelg med en del lesing. Moro at du arrangerer dette bloggtreffet. Får ikke vært med hver søndag, men det er gøy når jeg først har tid til det. For noen uker siden fikk jeg tips om romanen Canada av Richard Ford. Det ble en flott leseopplevelse. Denne søndagen var det forfatteren Hjalmar Söderberg som jeg aldri har lest noe av. Nå skal jeg forsøke meg på Doktor Glas, en klassiker. Gleder meg til å finne ut om det er noe for meg.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.