RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 9. november 2014

En vakker smakebit på søndag


For et par dager siden begynte jeg på lydboken Orphan Train(no. Barna fra toget) av Christina Baker Kline. Jeg har gitt opp Prisoner of Night and Fog, når krigen blir brukt som et billig virkemiddel for "umulig" kjærlighet blir jeg bare provosert.


I boken jeg leser nå møter en ung, foreldreløs jente anno vår tid en gammel dame på 91 år. Fortiden deres er ganske lik, på samme tid er sterke kontraster mellom livet som foreldreløs på 1920-tallet vs. 2011. I boken veksles det mellom møtet mellom ung og gammel, og tilbakeblikk til den gamle damens yngre dager. Her er en liten smakebit:


Time constricts and flattens, you know. It's not evenly weighted. Certain moments linger in the mind and others disappear.

Så er det tid for å dele den vakreste litteraturen jeg har oppdaget denne helga. Lytt, se og nyt! Riktig god søndag fra meg til deg :-)


Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

12 kommentarer:

 1. En nydelig start på dagen med den vakre sangen av Ingebjørg Bratland. Tusen takk!

  SvarSlett
 2. Ingen bok jag känner till men gillar omslaget.

  SvarSlett
 3. Jeg har lest barna fra toget og likte den godt. Ha en fin søndag

  SvarSlett
 4. Verkar vara en bra bok. Ha en fin söndag.

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten! Ha en bra söndag.

  SvarSlett
 6. Låter som en intressant bok. Tack för smakbiten! Ha en fin söndag.

  SvarSlett
 7. Ein nydeleg versjon frå Ingebjørg Bratland av 'From a distance'. Takk for at du delte denne.

  SvarSlett
 8. Det var en utrolig vakkersang. Nå må jeg lete litt på Spotify før jeg kan lese blogger :-) Ønsker deg en fin søndag, Mari!

  SvarSlett
 9. Jag började på Prisoner of Night and Fog förra helgen men har inte hunnir läsa så mycket i den än. Men det låter lite oroväckande att den provocerar. Jag ger den en chans. Tack för smakbiten! Ha en bra söndagskväll.

  SvarSlett
 10. låter som en bok jag skulle vilja läsa!

  SvarSlett
 11. Tack för fin smakebit och ett boktips som skulle passa mig! :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.