RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

lørdag 13. desember 2014

Saga - En smakebit på søndag

For bare noen dager siden skrev NRK en artikkel om at nordmenn stadig leser flere bøker, men at det er nedgang i alt annet vi leser på. Tegneserier var et eksempel, da var det litt ekstra morsomt å vite at jeg ventet et lite lass med tegneserier i posten. En av disse skal du få en smakebit av i dag, en av de andre som jeg alt har lest kan du se et par smakebiter fra på min instagram-konto. Leser du tegneserier eller grafiske romaner? Det finnes noe for enhver smak i det formatet tør jeg påstå :-) I dag leser jeg Saga av Brian K. Vaughan, illustrert av Fiona Staples.Her er et par smakebiter:Riktig god søndag alle sammen!

Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.
 Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.
9 kommentarer:

 1. Grafiska romaner var länge sedan, men serier läser jag då och då. Som Baby Blues t.ex.

  SvarSlett
 2. Saga er så fin! Og Brian K. Vaughan er en av dem jeg prøver å følge med på å lese det jeg kommer over av. Så Ja, jeg leser masse tegneserier :-)

  SvarSlett
 3. Jeg leser ikke tegneserier, får ikke taket på det liksom, Ha en fin søndag Mari.:)

  SvarSlett
 4. Nej jag läser inte serier men till min son har jag köpt ett helt gäng som han ska få i julklapp. Men de är lika dyra som böcker och en del dyrare. Men väldigt fint tecknat.
  Mia

  SvarSlett
 5. Jeg leste tegneserier som barn/tenåring, og leste for mine nevøer da de var små, Hesteserier og Fantomet var favoritten husker jeg. For dem leste jeg også Sølvpilen og mye annet. En av nevøene var veldig begeistret for Asterix; kunne enkelte utenat. Gode minner!

  SvarSlett
 6. Før las eg mykje teikneseriar, men dei siste åra vert det Pondus og julehefta i desember. Ha ei fortsatt fin søndag :-)

  SvarSlett
 7. Grafiske romaner! Digger det! Kos deg masse med lesingen :)

  SvarSlett
 8. Har hatt lyst til å lese Saga veldig lenge nå, planen er å investere i det nå jeg endelig er ferdig med min siste eksamen på tirsdag. Takk for smakebiten!

  SvarSlett
 9. Å, vilken fin smakebit! Tack! Jag blev riktigt nyfiken! :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)