RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 14. juni 2015

Charlie Merrick's Misfits in Fouls, friends, & football - En smakebitpå søndag

Lørdagen stod i fotballens tegn hos denne familien. Hva passer vel bedre enn at jeg leser en bok om nettopp et fotballag som sliter litt? Det er ikke planlagt, bare veldig, veldig passende akkurat nå.Jeg falt for forfatter Dave Cousin da jeg leste Waiting for Gonzo i fjor. En virkelig morsom bok om en tenåringsgutt som har flyttet med familien sin, utfordringene man kan møte på et nytt sted og tenåringsgraviditet. Derfor var det en selvfølge for meg å lese Daves nye bok. Akkurat i dag kunne den ikke passet bedre, laget som jeg er så heldig å få være lagleder for vant sin aller første kamp noen sinne. Det etter å ha spilt sammen i fire år. Skal innrømme at jeg måtte tørke noen tårer på sidelinja, så stolt over den fine gjengen! Tålmodighet og hardt arbeid lønner seg alltid.

Nok om meg og mitt, over til boken, den er lettlest og en fin blanding av tekst og tegninger. Kanskje fint for en som begynner å få tak på engelsken og vil forsøke seg på egenhånd med litt assistanse av og til. Her fra en litt morsom episode hvor hovedpersonen har hanket inn den nye gutten i klassen på fotballaget i bytte mot at han legger inn noen godord om gutten til storesøsteren sin:I dag skal vi i konfirmasjon, så søndagen går nok med til familie, god mat og kaker. Helt greit i grunnen ;)


Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

og hun står bak den prisbelønnende nettsiden Sikring av barn i bil.

9 kommentarer:

 1. Gratulerer med seier. Det må føles bra! :-)
  Jeg er ingen fotballfan selv, men jeg kan finne entusiasmen til å heie på de små, det går fint :-)
  Ønsker deg en flott konfirmasjonsfeiring og en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Så passande! Vi har tillbringat dagen som åskådare på fotbollscup - den första någonsin för mig. Tyvärr förlorade de alla sina matcher, så jag hoppas de inte är för nedslagna efter detta. Det låter hoppfullt med er seger!

  SvarSlett
 3. Ha en fin konfirmarsjonssøndag Mari! :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med seier på fotballbanen, for en utholdende gjeng dere er. Tegneserier er ikke min sterke side, så jeg har ikke hørt om bok eller forfatter. Kos deg i komf, håper værgudene er på deres side :)

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten och ha en fin söndag :)

  SvarSlett
 6. Fotbollslaget kan skatta sig lyckliga som har supporters som dig på sidollinjen :)

  SvarSlett
 7. Intressant smakbit, tack för den och ha en fin söndag! :)

  SvarSlett
 8. Min länk nr 17 är fel, fick inte bort den, men nr 24 är rätt. Ha en skön söndag!

  SvarSlett
 9. Boken låter väldigt intressant. Tack för smakbiten. Ha en fortsatt trevlig söndag!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.