RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 26. september 2015

Facebook og sorg - En smakebit på søndag

Det er høst og det er faktisk den siste søndag i september 2015.
Sorg


Kjære søster er en ungdomsroman som handler om det å leve med og komme seg gjennom en stor sorg. Boken skrev jeg om her på bloggen tidligere i uka, les gjerne innlegget mitt her, og nå skal du få en smakebit fra min tekst om boka:

Ei var og tidvis poetisk roman om det å sakne nokon, det å sørge, være einsam og kanskje, berre kanskje, om det å komma heilskinna gjennom til den andre sida.


Det var gøy å se så mange det var som engasjerte seg i dette med kommentarer forrige uke :D Jeg ønsker alle sammen en riktig fin søndag. Fang et vakkert øyeblikk og gjem det i hjertet!Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?
Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

og hun står bak den prisbelønnende nettsiden Sikring av barn i bil.

6 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten. Ibland klarar jag inte att läsa om sorg. Det där med Facebook funderade jag mycket på när pappa dog. Ingen av oss hade lösenordet och kunde inte hans säkerhetsfråga, så vi raderade aldrig kontot. Finns kvar fyra år senare... På en annan väns hemsida droppade födelsedagesgratulationerna in efter att hon dött.

  SvarSlett
 2. Da er det virkelig blitt høst. Har nettopp lagt meg, og hører vinden suse i trærne utenfor vinduet, og det blåser en kaldgufs inn fra det åpne vinduet. Må vel hente fram dundyne snart.Fin tid for bøker. God søndag, Mari!

  SvarSlett
 3. Tack för smakebiten, jag har nog lite svårt för att läsa om sorg. Vi har upplevt mycket av det själva så jag vill nog har mer lättsam bok.

  SvarSlett
 4. Det låter som en bok jag mycket v äl skulle kunna tänka mig att läsa - jag hoppas den kommer ut på svenska den med´(annat av författaren har ju det)!
  Tack för smakbiten.
  Själv fuskade jag lite idag och lade in en hel bit - kan inte lova att jag inte ska göra så igen;) Ibland dyker det upp sådant som, helt enkelt, är för bra!
  Önskar dig en fin söndag!

  SvarSlett
 5. Ibland kan jag ha lite svårt att läsa böcker som handlar om sorg. Men man borde läsa sådant för livet innehåller ju inte bara glädjeämnen.

  SvarSlett
 6. Takk for smakebit. Har bestilt denne inn til mitt bibliotek og tror den er viktig å lese.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.