RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Hirka, halelaus og jordblind

Fremmedfrykt er et tema som er betent, og minst like aktuelt nå som da Odinsbarn ble utgitt i 2013.

hex hall

Ingen bestialsk krim

For oss mennesker er det valgene vi tar opp igjennom et levd liv som kan føre til ondskap

Søk

søndag 31. januar 2016

Calling a dead man - En smakebit på søndag

Hender det du kommer over en bok i bokhylla som du lurer på hvorfor du kjøpte? Calling a dead man av Gillian Cross er en sånn bok i min hylle. Jeg kjøpte den brukt, garantert basert på en utenlandsk bloggers anmeldelse, hva som fristet meg derimot husker jeg ikke. Kanskje er tiden inne for å oppdage hva som befinner seg mellom permene. Det er historien om John Cox, han døde i Russland, og søsteren vil finne ut hva det var som skjedde.

When Leonid saw that she was determined, he sent a man to help her lift out the wheelchair. Another man scooped Annie out of the minibus, ignoring her furious complaints.Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


 Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

18 kommentarer:

 1. Jag hittar inte knappen "Add your link"

  SvarSlett
 2. Tiden på länkgrejen verkar vara felinställd, det står att den öppnar om 8,5 timme. Det är nog lätt att fixa för Mari när hon vaknat :)

  SvarSlett
 3. Heisann! Ha en flott søndag alle sammen. Her er en link til innlegget mitt :)

  http://www.anettesbokboble.com/?p=2933

  SvarSlett
 4. Jag kommer inte in alls och kan länka ju.
  Kram Cissi

  SvarSlett
 5. Opplevelsen du beskriver har jeg ofte. Jeg bestiller og kjøper bøker, og når jeg skal lese så aner jeg ikke hva boken handler om eller hvorfor jeg skaffet meg den. Ofte får jeg meg en god overraskelse, håper denne boken blir det for deg :)

  SvarSlett
 6. Tycker att jag känner igen författarnamnet men tror inte att jag har läst något....Tack för smakbiten! :)

  SvarSlett
 7. Fint innlegg og fin smakebit og ja, har en del bøker som jeg ikke lenger husker hvorfor jeg kjøpte, litt fascinerende :)
  http://akimamontgomery.blogg.no/1454230543_om_tenk_om_og_smakebi.html?c=1454237733931 Fant ikke lenke så legger link til innlegget mitt smakebit på søndag-messig sett her.

  SvarSlett
 8. Tack för smakbiten, här är länken till mitt inlägg:
  http://readandrepeat.blogspot.se/2016/01/smakbit-pa-sondag.html

  SvarSlett
 9. Här finns min smakbit:

  http://ugglanoboken.blogspot.se/2016/01/sondagens-smakbit-samarbete-med-fluga.html

  SvarSlett
 10. Mina böcker får vila i en att-köpa-lista först :) Där sorteras de där vad-vad-det-här-för-bok-böckerna ut efter vart ;)

  SvarSlett
 11. Takk for smakebit! Jeg har også en del bøker jeg tydeligvis MÅTTE ha da jeg kjøpte dem, men som blir fryktelig uinteressante så fort de havner i bokhylla. Heldigvis har de fleste vært positive overraskelser...

  SvarSlett
 12. författarnamnet känner jag igen, men jag tror inte att jag läst något av henne. tack för smakebiten!

  SvarSlett
 13. Hei alle sammen, Beklager problemene på søndag, men jeg ser det løste seg. Uvært Tor har stukket av med Internettet mitt, og jeg får det ikke tilbake før tidligst i neste uke :( Godt å se at problemet løste seg selv når tiden stemte overens med tiden på linkefunksjonen, den var beklageligvis feil innstilt.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.