RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 9. januar 2016

Velkommen 2016 - En smakebit på søndag

Leseåret 2016 er godt i gang. Så langt har jeg kastet fra meg en bok allerede, livet er for kort for litteratur som ikke fenger meg. 
Jeg forsøkte meg på Sweet Evil av Wendy Higgins, men det er noe i meg som virkelig får lyst til å kaste et eller annet i veggen når alt handler om utseende. "Alle liker meg fordi jeg er så pen, men det er bare fordi de ikke kjenner meg." "Jeg tok på den store markerte bicepsen til bestevennen min". Hovedpersonen var selvsagt en jente blottet for feil og mangler, vel bortsett fra den ene som ble nevnt som en feil, fregner på overleppe. Det føles virkelig på sin plass å skrive at det lille jeg leste av boken pissed me off to no end! Kanskje var det et hint at første kapittel het Lies and Lust? HA HA

Hvorfor har så mange av mine venner på Goodreads strødd om seg med 5 stjerners omtaler? Hvordan holdt de ut? De må ha mer tålmodighet enn meg. Prologen var interessant, men det stoppet også der for min del. Hovedpersonen var så dømmende, hun gjorde aldri noe galt, hun kunne forstå at andre gjorde det, men kom med stadige stikk til hvorfor andre ikke var like gode mennesker som det hun selv var.

Good gracious, he was sexy—a word that had not existed in my personal vocabulary until that moment. This guy was sexy like it was his job or something.

Heldigvis har resten av bokåret vært langt bedre. Jeg har blant annet lest flere meget gode bildebøker, bare se her. Et lite hint, det er bare i bøker av ytterste kvalitet hvor du kan lese om ponnier som promper ;)

RIKTIG GODT NYTT LESE ÅR ALLE SAMMEN!
Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


 Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

9 kommentarer:

 1. Nej, livet är verkligen för kort för dåliga böcker :-) När alla beskrivs med sina utseende så lessnar jag också. Rejält.

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig i at en må slenge vekk bøker man ikke liker. :-) Og ut fra beskrivelsen din blir det en bok jeg ikke kommer til å prøve meg på :-) Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 3. Godt nyttår, Mari! Noen bøker kan virkelig sette en lesers tålmodighet på prøve :) Livet er for kort til å bruke tid på bøker man ikke liker. God søndag!

  SvarSlett
 4. God fortsättning på 2016! Förstår att du inte läste vidare i Sweet Evil

  SvarSlett
 5. God fortsättning. Fint omslag men det hjälper ju knappast.

  SvarSlett
 6. Det är väl skönt att känna att man kan låta bli att läsa ut en bok :) Man kan inte gilla allt - och sitter man och irriterar sig på det man läser så finns det ju ingen anledning att fortsätta. Läsa ska var roligt, undervisande och/eller stilla/skapa nyfikenhet!
  God fortsättning på nya året! Önskar dig ett fint bok-(och på alla andra sätt)år

  SvarSlett
 7. Heilt samd: livet er for kort. Det er lov å leggje frå seg uinteressante bøker. Nyttårsforsett? :)

  SvarSlett
 8. Håller helt med, livet är kort för att läsa böcker som inte fungerar. God fortsättning på nya året! :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.