RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 6. mars 2016

En smakebit på søndag

Tiden flyr litt fort for meg om dagen, men nå er da linkefunksjonen her. Så skal dere se jeg får lagt inn en smakebit selv i løpet av søndagen :)

Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

4 kommentarer:

  1. Her har tiden stoppet opp som vanlig. Den har stått stille her de siste årene. En time er som en uke. Alle andre snakker om hvor fort tiden går, men her tiden akkurat som sirup. Jeg må være i en annen tidssone. Kan ikke skjønne noe annet;)

    SvarSlett
  2. Ha en fin søndag Mari. Jeg var også sent ute i dag, heldigvis er det lov for oss alle sammen :-D

    SvarSlett
  3. God søndag, Mari. Tida flyr og vi prøver alle sammen å bruke den så godt vi kan. Men skulle gjerne hatt utvida døgnet noe, ja. :)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.