RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 6. mars 2016

En smakebit på søndag

Tiden flyr litt fort for meg om dagen, men nå er da linkefunksjonen her. Så skal dere se jeg får lagt inn en smakebit selv i løpet av søndagen :)

Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.

4 kommentarer:

  1. Her har tiden stoppet opp som vanlig. Den har stått stille her de siste årene. En time er som en uke. Alle andre snakker om hvor fort tiden går, men her tiden akkurat som sirup. Jeg må være i en annen tidssone. Kan ikke skjønne noe annet;)

    SvarSlett
  2. Ha en fin søndag Mari. Jeg var også sent ute i dag, heldigvis er det lov for oss alle sammen :-D

    SvarSlett
  3. God søndag, Mari. Tida flyr og vi prøver alle sammen å bruke den så godt vi kan. Men skulle gjerne hatt utvida døgnet noe, ja. :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)