Hvem skulle tro at en sakprosa om to menn på havet, på jakt etter en den storehåkjerringa kunne være poetisk, interessant og spennende? Som alle vet er det jo stort sett bare Kinderegg som kan den kunsten, men sjokoladeegget får knallhard konkurranse fra Morten Strøksnes Havboka.
Først så må jeg takke alle de kloke bokbloggerhodene som nominerte Havboka til Bokbloggerprisen 2015. Uten dem ville jeg kanskje aldri plukket opp denne boka. For jeg fisker ikke, og ikke er jeg spesielt flink til å benytte meg av det som kalles naturen. Derfor er ikke akkurat bøker som kanskje handler om fisker og havet førstevalg av lesestoff.
Dere tåler vel en til denne søndagen også?
Ha en fortsatt flott søndag!
Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.
2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.
Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.
Om bloggeren
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.
Mari jobber til daglig på kontor i et elektrikerfirma, i tillegg er hun redaktør/prosjektleder for NUBB.nu - nettsted som arbeider med formidling av nordisk ungdomslitteratur. Hun driver Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger.
Tack för smakbitarna. Nej, av beskrivningen av boken skulle det nog inte vara något jag heller plockade upp :-)
SvarSletttack för annorlunda smakbit!
SvarSlettTack för smakbiten ur en bok jag inte ens hört talas om - den l åter både annorlunda och intressant!
SvarSlettDet låter som en ganska annorlunda bok. Jag hade nog inte heller hittat en sån på egen hand. Tack för smakbiten!
SvarSlett